Kopalniška oprema Radiatorji

Kopalniški radiatorji Bial – praktična in elegantna rešitev vsake kopalnice

Radiatorji danes še vedno predstavljajo najbolj priljubljen način ogrevanja kopalnice. Kopalniški radiatorji so priključeni na sistem centralnega ogrevanja ali na bojler, priključimo pa jih lahko tudi na električno omrežje. Tudi električni kopalniški radiatorji so zasnovani tako, da zavzamejo čim manj prostora. Po zaslugi sodobnega dizajna in visokokakovostnih materialov pa so kopalniški radiatorji lahko tudi izvirna in uporabna dekoracija vsake kopalnice.

Še posebej priljubljeni so cevni radiatorji, ki jih zaradi posebne oblike lahko uporabimo kot držalo za brisače, na njih pa lahko sušimo tudi perilo. Cevni radiatorji za kopalnico so namreč sestavljeni iz dveh ali več vodoravno ali navpično postavljenih cevi. Poleg svoje oblike pa cevni radiatorji navdušujejo tudi lepim dizajnom, elegantno barvo, visokim sijajem.

Kopalniški radiatorji Bial bodo v vaši kopalnici poskrbeli za prijetno vzdušje in svežino prostora, hkrati pa vam bodo omogočili popolno svobodo pri opremljanju prostora.

Cevni radiatorji Bial za vse okuse

Našo pestro ponudbo sestavljajo zelo različni modeli kopalniških radiatorjev in prepričani smo, da bodo zadostili še tako zahtevnemu okusu. Med najbolj priljubljenimi so cevni radiatorji za kopalnico iz linije CLASSIC. Zanje je značilen nevsiljiv minimalizem ravnih cevi, ujemajo se z vsako kopalniško opremo in tudi cena je ugodna. Poleg linije CLASSIC pa so vam na voljo tudi cevni kopalniški radiatorji A-LINE, ALTA, EXCLUSIVE in QUADRO.

Linija A-LINE se ponaša s svežo obliko in prefinjenim dizajnom, ki se podata v čisto vsako kopalnico. Cevni radiator ALTA bo po zaslugi navpičnih cevi D-profila, ki ne potrebujejo velike vgradne globine in zato ne zasedejo veliko prostora, še posebej odlična rešitev za majhne prostore. Razkošje zaobljenih lokov prinaša linija EXCLUSIVE, za prestižni vtis pa priporočamo cevne radiatorje QUADRO.

Kopalniški radiatorji

Če v naši pestri ponudbi ne boste našli pravega radiatorja za vašo kopalnico, pa vam ga lahko izdelamo po vaši meri. Cevni radiatorji bodo tako zadostili zahtevam prostora, hkrati pa se bodo zagotovo zlili z opremo vaše kopalnice.

Cevni radiatorji Bial – cevni radiatorji za kopalnico po vašem okusu.