Varovanje objekta

Alarmni sistem za hišo – Zagotovite si varen dom

Še pol stoletja nazaj se je morda zdelo, da je alarmni sistem za hišo popolnoma nepotreben, danes pa je jasno, da brez njega vaš dom ni varen. Alarmna naprava za hišo je najboljši način, da preprečite nezaželene vstope v vaš dom ali poslovno stavbo. Alarmni sistem za hišo so navadno protivlomni in video nadzorni sistemi, s katerimi nadzorujete dostop do objekta in vas opozorijo, ko pride do nepooblaščenega vstopa vanj. Občutek varnosti in zaščitenosti v lastnem domu je neprecenljiv in nelagodje tistih, ki so se morali soočiti s tem, da je tujec vdrl v njihov dom, ko so bili odsotni ali celo med tem, ko so spali, je nepopisno. Zagotovite si kakovosten alarmni sistem za hišo, kot je Texecom, in bodite brez skrbi – z njim bo vaša hiša popolnoma varna.

Alarmni sistem za hišo

Kako je sestavljen protivlomni alarmni sistem za hišo

Vsak alarmni sistem za hišo sestavlja več komponent. Jedro, brez katerega ne more delovati nobena alarmna naprava za hišo je alarmna centrala. Ta je povezana z ostalimi elementi – senzorji, tipkovnicami, sirenami itd. Njena funkcija je, da sprejme signal, ki ga ustrezno obdela in na podlagi tega sproži nadaljnje funkcije. Alarmni sistem za hišo vam v podjetju Mobicom projektiramo in namestimo tako, da bo popolnoma prilagojen vašemu domu in vašim željam. Protivlomna zaščita je lahko tudi del pametne napeljave v hiši, ki vaš dom spremeni v povsem varno in nadzorovano stavbo. Med najnovejšimi in najbolj kakovostnimi izdelki, ki preprečujejo nezaželene vstope, je protivlomni sistem Texecom.

Alarmni sistem za hišo Texecom

Texecom je najnovejša serija alarmnih sistemov za hišo in dodatne opreme s standardom GRADE 3, ki je odslej na voljo tudi v podjetju Mobicom. To je vrhunska alarmna naprava za hišo z vsemi dodatki, ki je zanesljiva in funkcionalna. Na voljo so različne alarmne centrale, med katerimi lahko izbirate na podlagi vaših potreb in želja, prav vse pa se s pripadajočo dodatno opremo povezujejo v vrhunski alarmni sistem za hišo, ki vas ne bo nikoli pustil na cedilu. Zaščitite svoj dom in svojo družino!