Kopalniška oprema Radiatorji

Stenski radiatorji Bial – kakovost, funkcionalnost ter estetski videz

Stenski radiatorjiDružba BIAL je družinsko podjetje, ki se je s svežimi idejami in kreativnostjo razvilo v inovativno in moderno podjetje. Naši vodni in električni stenski radiatorji so visokokakovostni in privlačnih oblik, zato niso le funkcionalni, temveč tudi estetski predmeti. S svojimi izdelki in tehnološkimi rešitvami želimo prispevati k prijetnemu in zdravemu življenjskemu okolju, za kar poskrbijo tudi varčni radiatorji na elektriko. Varčni električni radiatorji omogočajo visok prihranek in manjšo obremenitev okolja.

Stenski radiatorji Bial so na voljo v več različicah, izdelava po naročilu pa omogoča, da se naši izdelki zlijejo z vsakim, še tako zahtevnim prostorom. V podjetju se zavedamo, da je danes poleg kakovosti najpomembnejše prilagajanje željam in potrebam posamezne stranke. Vsaka izmed njih ima namreč specifične želje, ki jih vedno skušamo tudi uresničiti. Radiatorji po meri so tako rezultat vaših zahtev in želja, od njih pa je odvisna tudi končna cena. Cenik na naši spletni strani sicer ne navaja cen izdelkov po meri, zato vam svetujemo, da nas obiščete.

Električni varčni radiatorji Bial za hitro, varčno in okolju prijazno ogrevanje

Prav gotovo si vsi želimo prostore našega doma ogrevati učinkovito in varčno, hkrati pa z izbranim načinom ogrevanja prispevati k ohranjanju zdravega in neokrnjenega bivalnega okolja. Ena od možnosti so zanesljivo varčni radiatorji, ki so priklopljeni na električno omrežje. Električni stenski radiatorji so zasnovani tako, da med delovanjem porabijo čim manj energije, obenem pa oddajajo kar največ toplote. Varčni električni radiatorji prispevajo pomemben delež k varčevanju z energenti, kar pomeni, da z naravnim okoljem ravnamo odgovorno.

Varčni radiatorji
Cevni stenski radiatorji za kopalnico med najbolj priljubljenimi

V kopalnici so še posebej priljubljeni cevni stenski radiatorji, ki poleg svoje oblike navdušujejo tudi z lepim dizajnom, elegantno barvo in visokim sijajem. Na ta način predstavljajo izvirno in uporabno dekoracijo vsake kopalnice. Posebna oblika cevnega radiatorja omogoča, da lahko kopalniški radiator uporabljamo tudi kot obešalo za brisače oz. kot sušilec za perilo.

Obiščite našo spletno stran in si oglejte našo bogato ponudbo. Katalog, v katerem so stenski radiatorji vseh oblik, dimenzij in barv, dopolnjuje tudi cenik. Pomislite tudi na naravovarčni radiatorji na elektriko bodo prispevali k ohranitvi zdravega okolja.