Keramika Kopalniška oprema

Kopalniške ploščice so bistvene za videz prostora

Kopalniške ploščiceKeramične ploščice za kopalnico in druge prostore imajo po vsem svetu dolgoletno tradicijo. Arheologi so našli celo takšne, ki so jih uporabljali kar 2 tisoč let pred našim štetjem. Že takrat so torej natančno vedeli, kako lepe, trpežne in praktične so kopalniške ploščice. Ravno zaradi svoje raznolikosti in uporabnosti so primerne tako rekoč za vse prostore v našem domu in za zunanje površine. V kopalnici navadno z njimi oblagamo tako tla kot stene in zavzemajo večji del celotnega prostora, zato so ravno kopalniške ploščice tiste, ki ustvarijo splošni videz prostora, ki ga nato nadgradimo še s posameznimi dodatki, pohištvom in kopalniško keramiko.

Izberite kakovostne kopalniške keramične ploščice, ki vam bodo v veselje vrsto let

Pri urejanju ali obnavljanju kopalnice smo postavljeni pred precej zahtevno nalogo – izbrati kopalniške ploščice, ki bodo z nami dolgo časa. Večina namreč spremeni podobo kopalnice po 20 ali 30 letih, zato je treba upoštevati, da so keramične ploščice za kopalnico temu primerne. Poleg videza, ki je večini pri zbiri temeljno vodilo, je treba nujno upoštevat tudi kakovost izdelkov. Kaj nam namreč pomagajo čudovite ploščice, ki jim bo v nekaj letih popokala glazura in bodo izgubile vse svoje atribute? V salonu Na pot imamo ravno zato na voljo le najkvalitetnejše kopalniške ploščice svetovno priznanih proizvajalcev, ki so pojem kakovosti in trpežnosti.

Ploščice za kopalnicoKeramične ploščice za kopalnico

Pestra izbira in ugodne cene za kopalniške ploščice v salonu Na pot

V salonu podjetja Na pot so na voljo keramične ploščice za kopalnico različnih vrhunskih proizvajalcev. Naše partnerje smo izbrali na podlagi kakovosti in dejstva, da so že vrsto let v svetovnem merilu na samem vrhu proizvajalcev. Njihove izdelke odlikujeta kakovost in čudovit dizajn. Če temu dodamo še ugodno ceno, dobimo zmagovito kombinacijo: vrhunske in trpežne kopalniške ploščice čudovitega videza po ugodni ceni. S pomočjo 3D izrisa kopalnice si boste lažje predstavljali, kakšen je prostor z določeno opremo, kar še olajša izbiro. Pridite v salon Na pot in se sami prepričajte o pestri in kakovostni ponudbi.