Vzmetnice

Otroška ležišča za sladke sanje vašega otroka

Otroška posteljaKo izbirate otroško ležišče in posteljo, bodite pri tem izjemno previdni, da se odločite za kakovosten izdelek. Otrok vam namreč za razliko od odraslega ne bo mogel povedati, če na novem ležišču dobro spi, zato mu zdrav in udoben spanec lahko zagotovite le tako, da se pozanimate, kakšna otroška ležišča so najbolj primerna za otroke določene starosti. V podjetju Slovenska postelja imamo na voljo ležišča iz različnih materialov in velikosti, tako da boste zlahka našli pravega za vašega otroka. Ležišča za odrasle in otroke vam izdelamo tudi po meri.

Otroško ležišče za dojenčke

Otroška postelja MaticOtroška ležišča za novorojenčke in dojenčke naj bodo nekoliko trša, saj hrbtenica še ni popolnoma formirana in jo ležišče ohrani v ustreznem položaju. Za najmlajše lahko ležišče dopolnite tudi z nepremočljivo rjuho in nadvložkom, ki ga zlahka operete in poskrbite za čisto spalno okolje vašega otroka. Otroška ležišča naj bodo primerne velikosti za posteljni okvir – izognite se špranjam ob robu ali celo prevelikemu ležišču. Tudi sama posteljica ne sme biti prevelika, saj se dojenčki najbolje počutijo v manjši postelji, ki jim daje občutek varnosti in zavetja. Oglejte si našo zibelko Klemen – izdelek iz kakovostnega materiala, ki bo vašega dojenčka zazibal v sladke sanje.

Otroška ležišča za male nadebudneže

Otroška postelja BarbaraNekoliko večji otroci potrebujejo malce mehkejše otroško ležišče, saj je njihova hrbtenica že formirana. Tudi zanje so seveda najprimernejši naravni materiali, ki odvajajo vlago in nudijo zdravo spalno okolje. Otroška ležišča iz lateksa, kokosa ali spominske pene z nepremočljivo rjuho ali nadvložkom so zagotovilo za dober spanec. Naspan in spočit otrok pa je vesel, zadovoljen, predvsem pa zdrav in pripravljen na raziskovanje in odkrivanje novega. Pri odločanju se lahko obrnete na naše svetovalce, ki vam bodo pomagali izbrati pravo ležišče za vašega malega nadobudneža. Posteljo opremite še s kakovostno posteljnino in vzglavnikom za otroke in lahko boste brez skrbi.