kopalniška oprema cenik
Ograje

Kopalniške kadi

Kopalniške kadiKopalniške kadi so na tržišču na voljo v različnih oblikah in z mnogimi funkcijami, ki jih pred leti še nismo poznali. V udobju lastnega doma si lahko po napornem dnevu privoščimo sprostitev z masažo v masažni kopalniški kadi, ali pa se sprostimo z opazovanjem igre barv, ki jo ustvarja kad s svetlobnimi učinki. Izjema niso niti kopalniške kadi, ki omogočajo poslušanje glasbe. Pri urejanju oziroma opremljanju nove kopalnice ali pri obnovi stare kopalnice moramo razmisliti tudi o slogu opremljenosti in o lastnih željah. Preden se lotimo nakupovanja nove kopalniške opreme z dodatki, moramo razmisliti o velikosti naše kopalnice, ki bo precej vplivala predvsem na izbiro primerne kadi. Sama velikost kopalniške kadi in njena oblika sta namreč odvisni od tega, koliko prostora imamo na razpolago. Če v manjšo kopalnico poskušamo postaviti veliko masažno kad, se lahko znajdemo v veliki prostorski stiski, kopalnico pa hitro spremenimo v popolnoma nefunkcionalen prostor. Prav tako moramo razmisliti o njeni postavitvi – v sredino prostora ali raje ob steno? O nasvetu lahko povprašate tudi mojstre v podjetju Kersan, ki vam bodo z veseljem predstavili ugoden cenik kopalniške opreme.

Cenik kopalniške opreme in prihranek ob nakupu

kopalniška oprema cenikCenik kopalniške opreme je odvisen predvsem od ponudnika. Če poiščemo takšnega ki nam nudi kvalitetno kopalniško opremo po ugodni ceni, lahko pri opremi nove kopalnice tudi prihranimo. Ker je ponudba na tržišču ogromna, moramo pred nakupom kopalniške kadi in druge opreme razmisliti o tem, koliko denarja smo pripravljeni vložiti v nakup. Med široko ponudbo se lahko tako osredotočimo na kopalniško opremo, ki se nahaja znotraj našega cenovnega razreda in izločimo tisto opremo, ki naš cenovni razred presega. Kopalniške kadi si lahko ogledate tudi v salonih podjetja Kersan, v katerem smo za vas pripravili ugoden cenik kopalniške opreme. Nudimo vam kopalniške omarice različnih dimenzij in drugo opremo priznanih proizvajalcev Arblu, Kolpa in Novellini. Naše svetovalce lahko poprosite za cenik kopalniške opreme, prav tako pa se lahko z njimi posvetujete tudi o izbiri primerne kopalniške kadi in ostale opreme.

Kopalniške kadi ali tuš kabina?

Kopalniške kadi danes niso več najpogostejša izbira opreme v kopalnici, saj se ljudje vse pogosteje odločajo za tuš kabine, ki zavzamejo manj prostora in omogočajo prihranek s časom. Pred nakupom si zastavite vprašanje – se pogosteje tuširate, ali si želite tudi namakanja v kopalniški kadi? Tako bo odločitev vsekakor lažja in pravilnejša. Kopalniške kadi in tuš kabine si oglejte v salonih podjetja Kersan, v katerem so vam na voljo tudi dizajnersko oblikovane kadi za modernejši slog opremljenosti kopalnice. V primeru klasične opremljenosti pa nikar ne spreglejte bele kopalniške omarice, v katero lahko spravite pripomočke za osebno higieno. Vabljeni v salone podjetja Kersan, kjer lahko izkoristite ugoden cenik kopalniške opreme.