Kopalniške omarice
Ograje

Kopalniške omarice

kopalniška omaricaKopalniške omarice kopalnicam dodajo povsem nov vidik funkcionalnosti. Ne glede na to, ali gre za manjšo ali večjo kopalnico, mora biti le-ta uporabna in funkcionalna. Pri opremljanju kopalnice se moramo osredotočiti predvsem na njeno velikost, torej na prostor, s katerim lahko razpolagamo. Kopalniške omarice so skorajda obvezen del opreme v kopalnici, saj nam omogočajo, da vanje spravimo predmete, ki jih želimo skriti pred očmi gostov, jih zaščititi pred nabiranjem prašnih delcev in hkrati poskrbeti tudi za vedno urejen ter čist videz naše kopalnice. Kopalniška omarica je lahko hkrati tudi čudovit moderen dodatek sodobnega videza, ki lahko popestri videz kopalnice, ali pa se z njo popolnoma zlije. Vse je odvisno od naših želja in sloga, v katerem želimo opremiti kopalnico. Kopalniški dodatki oziroma njihova izbira lahko predstavlja težavo predvsem v primeru majhne kopalnice, zato je v tem primeru bolje uporabiti odprte police, s pomočjo katerih bomo kopalnici dodali tudi osebno noto. Pri nakupu kopalniške omarice pa se lahko poigramo tudi z različnimi barvami.

Kopalniška omarica v majhni kopalnici

Kopalniške omariceKopalniška omarica lahko v manjši kopalnici zavzame precej prostora, zato vam v podjetju Kersan svetujemo, da v tem primeru izberete drugačno kopalniško opremo – brisače lahko zložite na kopalniško omarico z odprtimi poličkami, saj bo prostor tako videti bolj topel in prijazen, vendar še vedno urejen. Kopalniške omarice pogosto postanejo prostor za shranjevanje nepotrebne navlake, zato vam priporočamo, da jih vsake toliko časa pregledate in neuporabne stvari zavržete, saj se boste tako izognili morebitni stiski s prostorom. Pred nakupom kopalniške omarice se osredotočite tudi na dimenzije kopalniške opreme in poskusite poiskati opremo, ki bi glede na dimenzije ustrezala velikosti vaše kopalnice. Kopalniške omarice lahko izberete tudi v manjših dimenzijah, če jih želite postaviti v manjše kopalnice.

Kopalniške omarice kvalitetne izdelave

Kopalniške omarice si lahko ogledate tudi v salonu podjetja Kersan, v katerem združujemo visoko kvaliteto kopalniške opreme z ugodnimi cenami in tako poskrbimo za zadovoljstvo naših strank. Kopalniška omarica in druga oprema je na voljo že po zelo ugodni ceni. Nudimo vam kopalniško omarico proizvajalcev Arbi in Kolpa san, ki slovi po visoki kvaliteti in dolgi življenjski dobi. Z našimi prodajalci se lahko pogovorite tudi o možnosti nakupa kopalniške opreme na obroke in jih hkrati poprosite za nasvete, ki bodo olajšali nakup nove kopalniške omarice. Ker kopalniška omarica ogromno prispeva tudi k funkcionalnosti prostora, vam svetujemo, da izberete takšno, ki vam bo v vseh pogledih ustrezala.