stoli za jedilnice Maros
Ograje

Mize za jedilnico

Mize za jedilnico z ujemajočimi stoli za jedilnice

Mize za jedilnico ni enostavno izbrati, s čemer se bo strinjal vsak, ki je že kdaj kupoval novo mizo. Pogosto omenimo, da je dnevna soba osrednji prostor celotnega stanovanja oziroma hiše, vendar pa na lestvico pomembnosti takoj za njim uvrščamo tudi jedilnice. Mize za jedilnico morajo biti dovolj velike, ustrezati morajo našim željam in merilom, ujemati pa se morajo tudi s prostorom. Pred nakupom moramo najprej premisliti o željenih dimenzijah. Velikost mize je vedno odvisna od velikosti naše jedilnice in seveda od velikosti družine. Večina ljudi se odloči za zložljive mize za jedilnice, ki jih je v primeru večjega števila gostov mogoče raztegniti, kadar so zložene, pa ne zavzamejo veliko prostora. Razmisliti moramo tudi o obliki – si želimo okrogle ali pravokotne oblike mize za jedilnico? Nenazadnje pa moramo premisliti o izbiri materiala, saj je na tržišču na voljo ogromno miz, ki se med seboj tako ali drugače razlikujejo. Z izbrano mizo se morajo ujemati tudi stoli za jedilnice, zato lahko za pomoč pri izbiri poprosite strokovnjake v podjetju Maros, v katerem vam med drugim nudimo tudi mize in stole za jedilnice.

miza v jedilnici

Stoli za jedilnice in njihova izbira

Ko izberemo ustrezno mizo za jedilnico, sledi izbira stolov za jedilnice. Pri izbiri se vedno osredotočimo na njihovo udobnost – če so stoli za jedilnice udobni za sedenje, hkrati pa se čudovito ujamejo s prostorom, potem vemo, da je bila naša odločitev pravilna. Prav tako se moramo odločiti tudi o željenem slogu. Če si želimo klasičnega videza jedilnice, lahko poskrbimo za ujemanje stolov in jedilnice oziroma mize, v nasprotnem primeru pa lahko izberemo tudi takšne stole za jedilnico, ki se z mizo nikakor ne bodo ujemali, bodo pa vsekakor poskrbeli za popestritev prostora. Pozorni moramo biti le, da je višina sedala prilagojena mizi za jedilnico. O nakupu nove mize v jedilnici lahko povprašate v podjetju Maros, saj smo za vas pripravili pestro ponudbo miz in stolov.

Mize za jedilnico – za celotno družino

Zagotovo se strinjate, da mize za jedilnico niso namenjene le obedovanju, temveč predstavljajo prostor za druženje in morda celo za otroško igro in opravljanje obveznosti za šolo. Na to moramo pomisliti tudi pri izbiri mize za jedilnico in izbiro prilagoditi tudi našim najmlajšim, kar velja tudi za stole za jedilnico. V podjetju Maros vas čaka pestra ponudba miz in stolov različnih dimenzij, oblik in materialov, zato vam svetujemo, da nas obiščete.

Mize za jedilnico