Keramične ploščice poceni
Talne obloge

Keramične ploščice

Keramične ploščice so nepogrešljive pri opremljanju vsakega stanovanja. Nedvomno »kraljujejo« v kopalnicah, zelo iskane pa so tudi ploščice za kuhinjo, predvsem stenske kuhinjske keramične ploščice, saj gre za izjemno praktičen material, ki je, zahvaljujoč obilici spretnosti in domišljije keramičnih mojstrov, tudi izjemno privlačen na pogled. Pozabiti pa ne smemo niti na dejstvo, da so v primerjavi z drugimi materiali keramične ploščice tudi poceni, kakovostne keramične ploščice pa odlikuje tudi dolga življenjska doba.

Keramične ploščice poceni

Kuhinjske keramične ploščice poenostavijo čiščenje

Stenske kuhinjske keramične ploščice vam bodo prihranile ogromno časa za čiščenje, obenem pa tudi živcev in denarja. Različne nezgode, do katerih prihaja med pripravljanjem hrane, so praktično neizogibne, rezultat pa so pogosto težko odstranljivi madeži, ki se zažrejo v lesene površine ali zamažejo kuhinjske stene. Tako je pogosto potrebno beljenje oziroma obnova ali celo menjava določenih delov. Temu se lahko enostavno izognete, če površine, ki so še posebej izpostavljene, zavarujete s keramičnimi ploščicami. Stenske ploščice lahko kombinirate tudi z izbranimi talnimi ploščicami ter tako poskrbite za popolno zaščito in si olajšate čiščenje.

Keramične ploščice primerne tudi za opremljanje drugih prostorov vašega doma

Keramične ploščice pa lahko seveda uporabite tudi za opremljanje vež, stopnišč, hodnikov ipd., zelo razširjene pa so tudi zunanje ploščice, za katere je še posebej pomembno, da so dovolj trpežne, saj bodo izpostavljene različnim vremenskim pogojem. V podjetju Kersan vam ponujamo izjemno kakovostne in poceni keramične ploščice, tako notranje kot zunanje, s katerimi lahko opremite balkone, bazene, terase in druge zunanje površine. Še posebej poceni keramične ploščice si lahko priskrbite s spremljanjem naših akcijskih ponudb, ki jih objavljamo na spletnih straneh, preverite pa jih lahko tudi v živo, v našem salonu keramike, ki se nahaja v Trzinu. Poleg keramičnih ploščic boste pri nas našli tudi moderno in obenem praktično kopalniško opremo po privlačnih cenah, pred dokončno odločitvijo za nakup pa vam po želji pripravimo tudi natančen 3D-izris končne postavitve elementov. Prilagoditev željam posameznega kupca je ključni razlog za našo uspešno zgodbo, katere začetki segajo v leto 1990 – za vse dodatne informacije smo vam tako vedno na voljo, prisluhnili bomo vašim zahtevam in vam pomagali poiskati optimalno rešitev.