Fotovoltaika za vikende
Sončna elektrarna

Fotovoltaika za vikend – si želite lastno solarno elektrarno?

Podjetje Sol Navitas, s polnim imenom Sol navitas, sončna energija d.o.o. se ukvarja s fotovoltaiko za vikende po celotni Sloveniji in v okoliških državah. Se sprašujete, kaj je to fotovoltaika? Fotovoltaika je proces pri katerem se sončno sevanje pretvarja v električno energijo in tako lahko imate svojo majhno sončno elektrarno pri vas doma. Smo eno največjih, strokovnih in zaupanja vrednih partnerjev na področju fotovoltaike v Sloveniji in stremimo k izdelavi celovitih sistemov fotovoltaike za vikende. Zavedamo se, da je kakovost izjemno pomembna, zato vgrajujemo le najboljše materiale priznanih znamk, naše sončne elektrarne pa dajejo investitorjem največji donos glede na vložena sredstva, saj zmanjšujejo tveganja in zagotavljajo uspešno delovanje več kot 30 let. Prepričani smo, da bo fotovoltaika za vikende navdušila tudi vas, zato nas kontaktirajte in si zagotovite svojo sončno elektrarno.

Fotovoltaika za vikendeFotovoltaika za vikende – kakovostni materiali so naše vodilo

V našem podjetju nudimo fotovoltaiko za vikende z razsmerniki in optimizatorji Solar Edge ali pa z mikro inverterji Letrika Sol, ki so proizvedeni v Sloveniji, vsi pa so narejeni v skladu s pravilnikom o tehničnih zahtevah za samooskrbo z električno energijo iz obnovljivih virov energije. Za delovanje fotovoltaike za vikende v Sloveniji uporabljamo solarne module slovenskega proizvajalca Bisol serije Premium mono, ki bodo naredili samooskrbo z električno energijo še bolj učinkovito, po želji pa vam vgradimo tudi solarne module znanih svetovnih proizvajalcev. Fotovoltaične module pritrdimo na streho z našo nosilno konstrukcijo Sol Alu, ki je idealna rešitev za vse vrste kritin in ponosni smo, da je razvita z našim lastnim znanjem. Nudimo 10-letno garancijo na montažo, obenem pa smo prepričani, da boste z našimi materiali izjemno zadovoljni.

Sončna elektrarna primerna tudi za vikendFotovoltaika je v Sloveniji razmeroma nov pojem

V preteklosti nas je veliko strank v Sloveniji spraševalo kaj je to fotovoltaika? Veseli nas, da se časi spreminjajo in se vse več ljudi odloča za lastno oskrbo z elektriko s pomočjo fotovoltaike za vikende v Sloveniji. V kolikor imate še vedno kakšno vprašanje v zvezi s fotovoltaiko za vikende v Sloveniji nas seveda lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali. Smo eno najbolj izkušenih in usposobljenih podjetij za fotovoltaiko v Sloveniji in vgrajujemo kvalitetne in preizkušene komponente po konkurenčnih cenah. Obiščite našo spletno stran in si preberite več o fotovoltaiki za vikende v Sloveniji. Mi smo pravi naslov za sončne elektrarne v Sloveniji saj smo polnopravni član Združenja slovenske fotovoltaične industrije.