Dimniki

Hišni dimnik mora biti tak, da hitro ogreje in hitro ohladi

Sodobni hišni dimnik mora hitro segrevati in hitro ohladiti. Odporen mora biti na kondenz in popolnoma tesen. Včasih so bili hišni dimniki bolj enostavni, danes pa je zaradi novih načinov ogrevanja hišni dimnik zelo kompleksna zadeva. To vam lahko pojasni vsako dimnikarstvo. Vsak dimnik mora imeti tudi vratca za dimnik, ki jih je treba denimo v primeru požara dobro zapreti. Zato morajo biti vratca za dimnik dobro dostopna. Ne smete jih založiti s stvarmi, saj morate do njih, če je tako potrebno hitro dostopiti. Danes se vse bolj uporablja dimnik rostfrei. Tudi njegova cena je v primerjavi z drugimi dimniki razmeroma ugodna.

Hišni dimnikDimnik rostfrei je pravi sodobni in izvrsten hišni dimnik

Cena, ki jo plačate za dimnik rostfrei, vam bo gotovo povrnila naložbo. Cena namreč odtehta investicijo, saj je ta hišni dimnik neobčutljiv na temperaturne spremembe in ima zato daljšo obstojnost. Dimnik rostfrei ponuja drugačno in bolj prilagodljivo strukturo, zato je njegova cena relativno zelo ugodna, saj tu za svoj denar dobite res veliko. Če imate dimnik rostfrei, vašega ogrevalnega sistema ne bosta ogrozila ne rja ne kondenz. Pokličite nas in dogovorili se bomo za montažo: verjemite, da tudi cena ne bo ovira.

Hišni dimnik mora imeti tudi dobra vratca za dimnik

Vsako dimnikarstvo bo ob svojem obisku preverilo, kje so vratca za dimnik. Ta morajo biti zlahka dostopna in kvalitetna. Če imate denimo dvojni zidani dimnik je potrebno imeti tudi dvojna vratca za dimnik. Pozidava dimnikov je naša pomembna dejavnost, zato vam zagotavljamo, da vam bomo v primeru, če se boste odločili za naše podjetje, vse, kar je povezano z dimniki, uredili optimalno in po najboljši možni ceni. V podjetju Dimniki Hočevar se trudimo, da vedno maksimalno zadovoljimo naše stranke: z veseljem vas bomo pričakali in vam kvalitetno svetovali v zvezi z vašim dimnikom.