Kuhinja

Klasične kuhinje po meri

Kuhinje Avbelj – najlepše klasične in moderne kuhinje po meri

 Kuhinje klasične po meriIzdelava kuhinje po naročilu – tako klasične kot moderne – je odlična rešitev, kadar želimo kar najbolje izkoristiti dani prostor, obenem pa čim bolj prilagoditi kuhinjske elemente, opremo in delovne procese našim potrebam. V Mizarstvu Avbelj izdelujemo moderne in klasične kuhinje različnih dimenzij, oblik in materialov. Za moderne so značilne ravne in čiste linije, svetle in drzne barve ter najnovejša tehnologija tako iz sveta zabavne elektronike kakor tudi iz sveta bele tehnike. Za ljubitelje brezčasne elegance, domačnosti lesa in tradicionalnih barv pa so najlepše klasične kuhinje. Ne glede na to, za kakšno se boste odločili, v Mizarstvu Avbelj bomo poskrbeli, da se bo kuhinja kar v največji meri ujemala z vašimi idejami, vašim slogom bivanja in seveda z razpoložljivostjo prostora.
Kuhinje izdelujemo s pomočjo sodobnih tehnoloških postopkov, pri tem pa uporabljamo vrhunske materiale, zato je izdelava kuhinj po naročilu kakovostna in tudi hitra. Profesionalno svetovanje in kakovosten izris kuhinje vam bosta močno olajšala sprejemanje odločitev. Zlasti 3d izris bo bistveno poenostavil načrtovanje kuhinje in omogočil realen vpogled v videz opremljenega bivalnega prostora.

Najlepše klasične kuhinje po meri za večne klasike

Kuhinje v klasičnem stilu oz. klasične kuhinje so prava izbira za vse tiste, ki prisegate na brezčasno eleganco, tradicionalne barve in klasično oblikovane elemente, ki v prostoru ustvarjajo prijetno počutje. Mehke oblike dajejo toplejši videz, hkrati pa omogočajo učinkovito uporabnost lesene kuhinje.
Za izdelavo klasične kuhinje po meri največkrat uporabljamo les in kamen, ki morata seveda biti čim bolj kakovostna. Les, večinoma gre za češnjo, hrast, bukev in oreh, uporabimo na samem pohištvu, kamen pa na kuhinjskem pultu ter za talne in stenske obloge. Barvni odtenki klasične kuhinje po meri si sledijo od bele do vanilijeve oziroma kremne barve. Resnično pravi čar najlepše klasične kuhinje pa dosežemo z detajli, kot so steklene vitrine, dekorativni zaključki, keramični pulti in lučke.

Klasična kuhinja pride najbolj do izraza v relativno velikem prostoru

Klasični slog kuhinje običajno ne sodi v vsak prostor in okolje. Najpogosteje se za klasične kuhinje odločajo na podeželju, kjer se tudi zunanja podoba hiše zlije z okolico. Seveda so klasične kuhinje primerne tudi za stanovanja v mestu, vendar moramo pri tem upoštevati, da takšna kuhinja potrebuje razmeroma veliko prostora. V nasprotnem primeru bo prostor deloval utesnjeno in na videz izredno bogato pohištvo ne bo prišlo do izraza, kot bi v večjem prostoru.

Vabljeni v Mizarstvo Avbelj, kjer vas čakajo najlepše klasične kuhinje po meri.