Elektromaterial ugodne cene
Elektroinštalacije

Elektromaterial

Elektromaterial – ugodne cene, kombinirane s kakovostjo in varnostjo

Ugoden elektromaterial je zares ugoden šele takrat, ko je povsem varen za uporabo. Kupovanje izdelkov sumljive kakovosti lahko namreč hitro privede celo do hujše nesreče, ko je v igri elektromaterial. Ugodno pa seveda ne pomeni nujno nekakovostno, kar si vseskozi prizadevamo dokazati tudi v podjetju EVJ Elektroprom.

 

Elektromaterial – cene so lahko zelo različne

Elektromaterial ugodne ceneCene elektromateriala so odvisne od številnih dejavnikov; govoriti o premo sorazmernem odnosu med kvaliteto in ceno elektromateriala bi bilo tako precej zgrešeno. Specializirane spletne elektrotrgovine so tako denimo dober način, kako uspešno znižati ceno elektromateriala, ne da bi pri tem trpela njegova varnost oziroma kakovost, zato v našem podjetju v zadnjem času namenjamo precej pozornosti tudi tovrstnemu načinu prodaje, ki ima vsekakor številne prednosti. Pozitivni odzivi naših zadovoljnih strank pričajo o tem, da daje vse več ljudi prednost spletnemu nakupovanju pred običajnim, tudi ko gre za elektro inštalacijski material.

 

Kam po ugoden elektromaterial?

Seveda pa možnost trenutno še vedno zgolj alternativnega načina nakupovanja ne pomeni, da ne posvečamo pozornosti tudi temu, da lahko kupcem v naši fizični elektrotrgovini, ki se nahaja v Kisovcu, ponudimo čim bolj kakovosten, obenem pa ugoden elektromaterial (od doz, stikal in podaljškov pa do adapterjev, kabelskih čevljev, električnih omaric in še mnogih drugih izdelkov priznanih proizvajalcev). Več kot 45-letna tradicija našega podjetja, ki je stalno usmerjeno v dodatne izboljšave, in tesne poslovne vezi, ki smo jih v tem obdobju stkali, nam omogočajo, da oblikujemo ponudbo, ki nas v različnih kategorijah uvršča v sam vrh slovenskih podjetij, ki se tako ali drugače ukvarjajo z elektro inštalacijskim materialom. Veseli pa smo tudi vsake povratne informacije naših kupcev, prav tako pa so zaželene informacije o tem, kaj morda pogrešate v naši ponudbi, ki jo lahko redno spremljate tudi s pomočjo našega PDF-kataloga elektromateriala. Za vse zveste stranke, pa tudi za tiste, ki šele spoznavate našo ponudbo, smo v predprazničnem času pripravili še dodatne popuste na elektromaterial. Ugodno, kakovostno in varno – to so ključne lastnosti izdelkov, za katere si vseskozi prizadevamo. Aktualne predpraznične akcije si lahko prav tako ogledate v našem PDF-katalogu elektromateriala.

 

Drobni elektromaterial: doze itd.

Omenjene lastnosti pa seveda veljajo tudi za našo ponudbo drobnega elektromateriala. Doze, denimo, ki spadajo med najbolj iskane izdelke iz te kategorije, so kljub navidezni nepomembnosti zelo ključen elektromaterial. Ponujamo vam doze priznanih proizvajalcev elektromateriala: doze TEM Modul, VIMAR itd., ki so primerne tako za beton in zidake kot za mavčne plošče.