Vgradne garderobne omare
Vgradne omare

Izris vgradne omare za vašo enostavnejšo odločitev

Izris vgradne omare je način, s pomočjo katerega dobite odlično predstavo, kako bo dejansko izgledala vaša vgradna omara po meri, ko bo končana. Na podlagi izrisa vgradne omare lahko tako spreminjate detajle in postavitve polic po mili volji. Šele, ko bo izris vgradne omare popoln, lahko prižgete zeleno luč za izdelavo vaše omare po meri. Tako boste z vašo garderobno omaro po meri ali z vašo vgradno omaro za predsobo res popolnoma zadovoljni. Mizarstvo Avbelj vam izdela ugodne kuhinje in omare po meri z največjo natančnostjo in posluhom za vaše želje in potrebe. Izdelava kuhinj in omar po meri je namreč dejavnost, s katero se ukvarjamo že zelo dolgo časa, zato imamo na tem področju veliko znanje in ogromno izkušenj.

Izris vgradne omare vam pripravimo s posluhom za vaše želje

S pripravo prvega izrisa vgradne omare dosežemo ne le, da dobite pravo predstavo o vaši prihodnji garderobni omari po meri, ampak tudi da od vas dobimo ustrezno povratno informacijo, na podlagi katere lahko izris vgradne omare dodatno dopolnjujemo, spreminjamo oziroma izpilimo tako, da boste z vašo garderobno omaro po meri ali vgradno omaro za predsobo na koncu resnično zadovoljni.

Vgradne omare po meriGarderobna omara po meri je res pametna odločitev

Vgradna omara po meri vam omogoči, da prostor, ki ga imate na razpolago, kar najbolje izkoristite. Pomen kvalitete in udobja življenja v okviru bivanja se le še povečuje in primerno izkoriščen prostor je vsekakor nekaj, kar je potrebno razumeti v okviru visokega udobja bivanja. Zato vam priporočamo, da si omislite garderobno omaro po meri, saj boste na ta način za spravilo vaše garderobe kar najbolj učinkovito uporabili vsak kotiček prostora. Omara po meri ima številne prednosti: kdor je enkrat imel omaro po meri, se bo tudi v primeru selitev vedno znova z veseljem odločal za to opcijo.