Dimniki

Dimnik Schiedel

Dimniški sistem je izjemno pomemben del sistema ogrevanja, ki omogoča, da se ostanki energenta, ki nastanejo pri izgorevanju, odstranijo v ozračje. Če je z njim karkoli narobe, to predstavlja ne le veliko neprijetnost, temveč so takšne okvare lahko izjemno nevarne. Dimnik Schiedel je odgovor na zahteve sodobnega časa. V podjetju Dimniki Hočevar iz Ljubljane vam je na voljo v številnih različicah, ki so primerne za različne vrste ogrevanja in poslopij. Sodobni montažni dimniki so na primer primerni za novogradnje, lahko jih namestimo na zunanjo stran poslopja, nad peč ali kamin ali pa z njimi saniramo star in neuporaben dimnik.

Montažni dimniki – praktičnost in učinkovitost

Dimnik SchiedelDimnik Schiedel združuje vse tisto, kar je za dimnik oziroma dimniški sistem najpomembnejše: varčnost, varnost, praktičnost in trajnost. Montažni dimniki so namreč primerni za vse vrste energentov, tako da so vam na voljo ne glede na to, ali uporabljate kurilno olje, plin ali lesno biomaso. Montažni Schiedel dimnik je vrhunski izdelek, katerega glavni namen je hitra in enostavna montaža. Ker je izjemno lahek, temelji zanj niso potrebni. Obenem je že izoliran in ne zahteva dodatne izolacije, pa tudi ne nikakršne druge zaščite, na primer ometa. Dimnik Schiedel ponuja tudi možnost, da se zaključek dimnika izdela v imitaciji klasičnega zidanega dimnika, na voljo pa je tudi zaključek, ki je prilagojen primorski arhitekturi. Tako dobite sodobno kakovost v klasičnem videzu.

Dimnik Schiedel – prednost inox dimnika

Inox oziroma nerjavni dimniki že vrsto let dokazujejo, da njihove številne prednosti ne obstajajo le na papirju, ampak tudi v praksi. Montažni dimniki so s svojo praktičnostjo in zanesljivostjo daleč najprimernejša izbira. Namestimo jih lahko tako na kamin ali peč na sredini hiše, kot tudi na zunanjo stran poslopja ali pa v že obstoječi dimniški jašek. Inox je izjemno trpežen material, ki je odporen proti rjavenju in velikim temperaturnim nihanjem ter ima dolgo življenjsko dobo. Obenem je izjemno lahek material, zato je dimnik Schiedel tako lahek, da ga lahko brez težav namestimo tudi v višja nadstropja in uporabimo le nosilne konzole.

Obrnite se na podjetje Dimniki Hočevar iz Ljubljane.