Oprema za dom in vrt

Prevleka za odejo

Prevleka za odejo mora biti narejena iz naravnih materialov, da vam nudi udobje in zračnost za lažji in boljši spanec. Kompleti posteljnine podjetja Slovenska postelja vključujejo prevleko za odejo in vzglavnik v sledečih dimenzijah:

Prevleka za odejo

Tako vzglavnik kot prevleka za odejo sta narejena iz stoodstotnega kvalitetnega in gosto tkanega bombaža, satena ali drugega materiala ter se za večje udobje zapirata z zadrgo.
Na voljo vam je več barv in vzorcev prevlek, ki se bodo gotovo podali k vaši spalnici ali otroški sobi.

Prešita odeja Slovenska postelja

K zdravemu in kvalitetnemu spancu od primerni postelji, vzmetnici in prevleki za odejo spada tudi kvalitetna prešita odeja. Pri izbiri tako prevleke za odejo kot tudi odeje same moramo biti pazljivi, saj sta le-ti med spanjem v neposrednem stiku z našo kožo ter morata uravnavati našo telesno temperaturo in vlago. Za dober spanec je pomembno, da se ne pregrevamo in da nas ne zebe.

Prešita odeja Kekec

Podjetje Postelja d.o.o. ima na voljo prešite odeje iz različnih materialov, ki so odvisne od vaših potreb in spalnih navad. Narejene so lahko iz naravnih ali sintetičnih materialov, k odeji pa so vam na voljo tudi ustrezajoče bombažne ali sintetične prevleke za odejo in vzglavnik. Nudimo prešite odeje klasičnih dimenzij ter manjše odeje za dojenčke, ki so narejene iz naravnih in zračnih mehkih materialov. Prešite odeje za dojenčke imajo tudi antilaregijsko zaščito.

Ostale odeje, ki so vam na voljo

K odejam Slovenska postelja se odlično podajo tudi naše prevleke za odejo in vzglavnik. Oboji so narejeni iz raznolikih materialov, skrbno sešiti in izdelani, predvsem pa vsi – tako odeje kot prevleke za odejo – nudijo udobno in zdravo spalno okolje. Prepričajte se!