Vhodna vrata z obsvetlobo
Vrata

Vhodna vrata z obsvetlobo

Vhodna vrata z obsvetlobo so osvetljena z serijo vrhunskih točkovnih luči, ki ustvarjajo eleganten izgled ter uporabnika navdajo z občutkom varnosti. Prestižna vrata Pirnar so osnovana, da nudijo kvalitetno zaščito doma, za kar je uporabljena najnovejša varnostna tehnologija. Za profesionalni in privlačni izgled je odgovorna izobražena in motivirana oblikovalna ekipa. Z zanimivih in inovativnim oblikovanjem steklenih vratnih rež je v notranjost prepuščena svetloba različnih, stilskih vzorcev. Zanesljivost in čvrstost izdelave si je mogoče ogledati v salonih Pirnar v Ljubljani ali Mariboru.

Vhodna vrata z obsvetlobo

Prodaja vhodnih vrat iz aluminija za vsakodnevno vrhunsko zaščito doma

Pirnar v letu 2018 praznuje 50 let obstoja in dela. Družinska rokodelska delavnica Pirnar je bila ustanovljena leta 1968 in stremi obdržati tradicijo in visoko kvaliteto izdelave in storitev. Podjetje se specializira za vrhunska vhodna vrata, ki doma tako polepšajo kot varujejo. Družinsko podjetje se je razvilo v hitro rastočo industrijo z več kot 200 zaposlenimi, ki skrbijo, da je izdelava vhodnih vrat z obsvetlobo po meri brezkompromisna, hitra in pravična. Zanesljivo dostavo zagotavlja prodajna mreža Pirnar izdelkov, sklenjena po vsej Evropi. Kvalitetna in učinkovita vhodna vrata so zaslužna za dobri prvi vtis in hitro preženejo morebitne vlomilce. Za varnost družine in osebne lastnine si je vredno privoščiti varnostni sistem in vhodna vrata kakovostnega izvora.

Kovinska vhodna vrata ustvarijo prestižen in profesionalen izgled

Pirnar ima na področju vhodnih vrat dolgoletne izkušnje. Nudi tradicionalno izdelavo iz lesa, strankam pa so priporočena varnostno utrjena in vzdržljiva kovinska vrata iz aluminija. Izbirati je mogoče med vrati z ali brez vgrajenih oken. Sama vhodna vrata pa je mogoče dodatno osvetliti. Umetna svetila se pritrdijo po želji levo ali desno od vrat. Z namestitvijo umetne svetlobe bo vhodni prostor privlačnejši, prostemu očesu pa bo prostor samodejno izgledal večji in prostornejši. Svetlobna osvetlitev zagotovi, da uporabnik tudi sredi noči brez težav dostopa do vrat ali kljuke.

Podjetje Pirnar je vodilno na področju novih, ustvarjalnih načinov osvetljave vhoda. Zunanja sončna ali umetna svetloba v prostoru ustvari izjemno mešanico senčnih vzorcev, ki se v toku dneva spreminjajo skladno z vzhajanjem ali zahajanjem Sonca. Za celodnevno osvetlitev tudi po sončnem zahodu je mogoča diskretna vgradnja LED luči. Stranka lahko po želji izbira med barvno paleto svetil. Če se odločimo za namestitev steklenega okna, je na voljo do štirikratna zasteklitev, ki se poigrava z obliko in vzorci. Različna moč in barve svetil na voljo in stilistična izbira svetlobnih vzorcev dovoljuje stranki, da sama kroji vzdušje svojega doma.

Vhodna vrata iz aluminija

Vhodna vrata po meri – ustvarjena za želje in potrebe vsakega

Kovinska vhodna vrata Pirnar nudijo drzno ali tradicionalno oblikovanje. Vhodna vrata so ustvarjena po meri in v Pirnar katalogu modelov lahko vsaka stranka najde nekaj zase. Določeni modeli so osredotočeni na sodobnejši, minimalistični stil. Medtem bodo drugi modeli osrečili ljubitelje bolj klasičnega, lesenega izgleda. Izbrati je mogoče vhodna vrata po meri, ki se bodo zlila z ozadjem ali nase priklicala pozornost. Pirnar obljublja brezkompromisno izdelavo – popolna gladkost površine in čistoča je zagotovljena. Posebna pozornost je namenjena tudi izdelavi kljuk in raznih dodatkov.

Katalog modelov ali osebni obisk salonov Pirnar stranki pomaga pri izbiri. Vrhunska vhodna vrata z obsvetlobo so izjemno vzdržljiva, njihova življenjska doba je dolga. Pred zaključno odločitvijo si je smiselno ogledati različne modele na ponudbi in se seznaniti z njihovimi prednostmi. Salon Pirnar je mogoče najti v Ljubljani in Mariboru, kjer strankam zaposleni strokovnjaki z veseljem nudijo pomoč in svetovanje.  Na prodaji so vhodna vrata, ki zlivajo različne materiale in edinstvene oblike, strokovnjak pa bo stranki svetoval tudi o izbiri barve. Odvisno od že obstoječe fasade je priporočeno zunanji izgled doma dopolniti z skladno živahnimi ali umirjenimi barvno paleto.

Vhodna vrata iz aluminija Pirnar so deležna svetovne pozornosti

Pirnar se lahko pohvali, da so znotraj lastne delavnice le v zadnjih letih ustvarili aluminijasta vrata z najboljšo toplotno izolacijo na svetu. Podjetje je prejemnik številnih domačih slovenskih in tujih industrijskih pohištvenih nagrad za kvaliteto in inovativnost. Nemški zbor za oblikovalno nagrado jih je za izjemno delo odlikoval v letih 2015 in 2017.

Glavne značilnosti, k katerim podjetje stremi so izvrstna tehnološka izvedba in čudovita zunanjost, ki stranko očara. Pirnar izolacija serijskega vhoda je mojstrsko obdelana in protivlomno osnovana z 14 cm debelim vratnim krilom. Proizvodnja je sistematično urejena, za popolno izvedbo je tudi danes del razvojnega procesa ročna obdelava materialov. Čvrsta toplotna izolacija zagotovi, da v zimskih dneh notranjost doma ne izgublja toplote in zniža stroške ogrevanja.

Skrita najsodobnejša oprema in trdnost kovinskih vhodnih vrat

Pirnar vhodna vrata iz aluminija poleg estetskih prednosti zagotavljajo odlično zaščito doma. Vrhunska izdelava vhodnih vrat predstavlja ključen del vsakega varnostnega sistema. Najsodobnejši tehnološki razvoj omogoča, da so posamezni modeli sposobni dom zaščititi pred enako sodobnimi in vedno spreminjajočimi vlomilnimi poskusi. Svetovno znano podjetje se zaveda nujnosti stalne izboljšave varnostne opreme in svoje modele opremlja z vodilno varnostno opremo. V vhodna vrata z obsvetlobo je mogoče po zahtevi vgraditi čitalnik prsnega odtisa, naročiti je mogoče specifično protivlomno ključavnico. Vsak ukrep služi odvračanju potencialnega vloma. Za vsakogar, ki bi živel v nevarnejšem okolju, je priporočena izbira trdnejših kovinskih vhodnih vrat brez vgrajenega okna.