Vgradne omare z drsnimi vrati
Omare Vgradne omare

Vgradne omare z drsnimi vrati – kvaliteta in ugodna cena

Mizarstvo Venge je slovensko podjetje s sedežem v Ljubljani, ki ima 15-letno tradicijo izdelovanja kakovostnega pohištva po meri od otroških sob do kuhinj po meri, vgradnih omar z drsnimi vrati in navadnimi, garderobnih sob in ostalih stvari. Izdelujemo tako pohištvo za stanovanjske prostore kot tudi za vse vrste poslovnih prostorov, zato so naši naročniki tako fizične osebe, kot tudi različna podjetja. Naše poslanstvo je zagotavljati kakovostne vgradne omare z drsnimi vrati in ostalo pohištvo po strankam prijazni ceni. Zavedamo se, da je individualen pristop ključ do uspeha, zato se vsaki stranki individualno posvetimo, upoštevamo želje in ideje ter skupaj z našo strokovno ekipo svetovalcev, izvedbenih načrtovalcev in monterjev k problemu pristopimo celostno in zanesljivo. V naši spletni ponudbi lahko izbirate med različnimi vgradnimi omarami z drsnimi vrati ali navadnimi, drsna vrata so lahko iz stekla ali katerega drugega materiala, nudimo pa vam vgradne omare pod stopnicami, vgradne omare za spalnico in otroško sobo, seveda pa vam po meri izdelamo tudi vgradne omare za mansardo. Mi smo pravi naslov za vgradne omare z drsnimi vrati.

Vgradne omare z drsnimi vrati

Vgradne omare z drsnimi vrati zagotavljajo 100% izkoristek prostora

Vse vgradne omare z drsnimi vrati ali navadnimi v našem podjetju izdelamo po meri, saj je vsaka vgradna omara z drsnimi vrati posebna in mora idealno izkoristiti prostor v katerem stoji. Vgradne omare z drsnimi vrati so narejene tako za majhne prostore, kjer idealno izkoristijo dani prostor in se vključijo v vaš prostor, kot tudi za velike prostore, ne glede na namen in uporabo. Vgradne omare z drsnimi vrati poleg odličnega izkoristka prostora omogočajo tudi pregrajevanje prostora, kjer služijo za pregrado med dvema prostoroma in nudijo majhen del zvočne izolacije ter dodatni prostor za shranjevanje stvari. Vsaka vgradna omara z drsnimi vrati je sestavljena iz notranjosti, ki ni vidna, v podjetju Venge lahko izbirate med klasično notranjostjo, sistemom Uno in Cornice ter zunanjostjo, ki je vidna in zato izjemno pomembna iz estetskega vidika. Tako notranjost kot zunanjost vgradnih omar z drsnimi vrati lahko izbirate sami saj nudimo različne dodatke za notranjost od obešalnikov, polic in predalov, odločite pa se lahko tudi za zunanjost, ki bo najbolj pristajala vašem prostoru, kjer je pomembna izbira materiala in barve. Vaša vgradna omara z drsnimi vrati tako ne bo imela le osnovni namen, ki je shranjevanje oblačil, obutve in ostalih stvari, ampak bo imela v vašem prostoru oz. stanovanju ali hiši tudi estetsko funkcijo. Prepričani smo, da vas bo vgradna omara z drsnimi vrati navdušila.

Drsna vrata iz stekla so estetska odločitev pri vgradnih omarah

Verjetno se sprašujete zakaj drsna vrata iz stekla? Mogoče vas zanima, zakaj sploh drsna vrata pri vgradnih omarah. Odgovora sta dva. Prvi je vprašanje prostora, predvsem v manjših stanovanjih ali prostorih, kjer je potrebno izkoristiti vsak del prostora, so drsna vrata iz stekla pri vgradnih omarah izjemno priljubljena, saj za njih ne potrebujete toliko prostora kot pri navadnih vratih, saj vodila porabijo malo prostora. Še bolj pomemben odgovor na vprašanje zakaj drsna vrata iz stekla je zunanji videz. Vgradna omara z drsnimi vrati iz stekla je vaša estetska odločitev, vrhunski dizajn in kvalitetna vodila dajo vašemu prostora popolnoma novo dimenzijo in ga polepšajo. Drsna vrata iz stekla se odpirajo tiho in neslišno ter izjemno elegantno, kar pomeni, da z odpiranjem vrat ne boste več motili spanca svojih najdražjih ali pomembnega sestanka v službi. Vodila za drsna vrata iz stekla lahko vgradimo v katerikoli prostor, ne potrebujejo veliko prostora in so prilagodljiva vsem vrstam tal. V podjetju izdelujemo vgradne omare z drsnimi vrati iz stekla po meri, kar pomeni, da ne izbirate zgolj velikost omare, ampak tudi barvo, model in obliko vodil, okovja ter drsnih vrat, tako da lahko dosežete najbolj optimalen izgled določenega prostora v vašem domu ali na delovnem mestu.

vgradne omare drsna vrata iz stekla

Vgradne omare z drsnimi vrati – naročite jih v našem podjetju

Vgradne omare z drsnimi vrati so vsekakor najbolj prodajan artikel pri nas in za to imamo ogromno razlogov. Ugodna cena vgradnih omar ter obenem kakovostna izdelava in montaža so nam prinesli status enega najboljših podjetij pri izdelavi vgradnih omar z drsnimi vrati. Vgradne omare z drsnimi vrati je mogoče namestiti v katerikoli prostor od spalnice, otroške sobe, kopalnice in kuhinje, obenem pa vgradne omare vgradimo tudi pod stopnicami ali v manjših stanovanjih ter mansardah. Prepričani smo, da ni prostora, kamor ne bi mogli vgraditi vgradno omaro z drsnimi vrati, pa naj bo še tako zapleteno oblike. V notranjosti vgradnih omar za spalnico poskrbimo za primerno osvetlitev, ki omogoča boljši pregled nad notranjosti brez prižiganja luči in motenja ostalih ljudi v prostoru. V kolikor vas vgradne omare z drsnimi vrati zanimajo, nas kontaktirajte preko telefona ali emaila oz. se oglasite osebno na sedežu podjetja in z veseljem vam bomo pomagali. Upoštevali bomo vaše želje ter ideje in prepričani smo, da bomo skupaj naredili sanjsko vgradno omaro z drsnimi vrati za vaš prostor.