Keramične ploščice za dnevno sobo
Keramične ploščice

Keramične ploščice za dnevno sobo bodo popestrile vaš dom

Kersan trgovsko podjetje d.o.o. je na trgu že od ustanovitve leta 1990 in se ukvarja s prodajo visoko kvalitetnih keramičnih ploščic za dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico in okolico vaše hiše. Poleg keramičnih ploščic za dnevno sobo lahko v našem salonu keramike najdete ostalo kvalitetno italijansko keramiko od mozaika, sanitarne keramike, do kopalniškega pohištva in sanitarnih armatur priznanih blagovnih proizvajalcev. Čeprav je bilo v preteklosti pogosto tako, da so se keramične ploščice uporabljale zgolj v kopalnici ali okolici hiše, so sedaj izjemno pogoste keramične ploščice za dnevno sobo, ki naredijo prostor prijeten na pogled, bivanje v njem pa izjemno ugodno za vas in vaše najdražje. Naše keramične ploščice za dnevno sobo so lepe in estetske, obenem pa imajo izjemno dolgo življenjsko dobo, kar zagotavlja izjemna kakovost. Prepričani smo, da boste izjemno navdušeni nad našimi keramičnimi ploščicami za dnevno sobo, ki jih lahko najdete na katalogu keramičnih ploščic. Nudimo keramične ploščice večjih dimenzij, fugiranje, obenem pa imamo keramične ploščice tudi na zalogi. Zavedamo se, da so stranke na prvem mestu, zato se vsakemu kupcu posvetimo individualno, upoštevamo vaše ideje in želje in skupaj najdemo primerne keramične ploščice za dnevno sobo.

Keramične ploščice za dnevno sobo – ugodne cene, kvaliteta in hitri dobavni roki

V kolikor opremljate vaše stanovanje ali hišo je pomembno, da izberete keramične ploščice za dnevno sobo, ki bodo lepe in estetske na pogled, všeč vam in vašim najbližjim, obenem pa morajo biti keramične ploščice za dnevno sobo tudi funkcionalne in v skladu s prostorom. Naše keramične ploščice za dnevno sobo so, tako kot vse keramične ploščice v katalogu visokokvalitetne različnih proizvajalcev. Ponosni smo, da smo skozi pretekla poslovanja razvili ekskluzivo s priznanimi in večjimi italijanskimi proizvajalci za keramične ploščice, kar nam omogoča hitre dobavne roke, nekatere keramične ploščice pa imamo tudi na zalogi. Poleg hitrih dobavnih rokov smo v podjetju ponosni na razmerje med kvaliteto in ceno, saj za takšno kvaliteto keramičnih ploščic za dnevno sobo nudimo izjemno ugodno ceno, ki vas bo prepričala. Pred prodajo keramičnih ploščic za dnevno sobo vam v našem podjetju nudimo Visoft 3d izris, ki je v pomoč pri izbiri, saj vidite, kako bi vaše keramične ploščice za dnevno sobo izgledale v vašem prostoru. Keramične ploščice za dnevno sobo lahko uporabljamo za notranje oblaganje tal, sten in fasad.

Keramične ploščice za dnevno sobo

Katalog keramičnih ploščic – od notranjih do zunanjih

V podjetju Kersan imamo na voljo številne kvalitetne keramične ploščice, ki so vidne v našem katalogu na spletni strani ali v salonu v Ljubljani. V katalogu keramičnih ploščic lahko izbirate med notranjimi keramičnimi ploščicami za dnevno sobo, kopalnico ali kuhinjo ter med zunanjimi keramičnimi ploščicami, ki so odporne na vremenske pojave in spremembe temperatur, zato so idealna rešitev za na balkone, terase ali okolico vašega bazena. Notranje keramične ploščice, ki so v katalogu so nepogrešljiv del našega doma, saj zagotavljajo izjemen estetski vidik, obenem pa dolgo življenjsko dobo, lahko vzdrževanje, odpornost in dobro prevodnost toplote, če našetejemo zgolj najpomembnejše. Prepričani smo, da se boste v vašem domu počutili bolj domače, obenem pa bo vaš prostor tudi prijeten na pogled. Zunanje keramične ploščice, ki jih najdete v našem katalogu so primerne za okolico bazena, kjer zagotavljajo varnost ali pa za terase in balkone. Zunanje keramične ploščice so odporne na zmrzovanje, poškodbe in obrabo, ne vpivajo vode in imajo posebno protizdrsno prevleko, kar zagotavlja kvalitetno gibanje in varnost. Ne glede na to, ali se odločite za keramične ploščice za dnevno sobo, kuhinjo in kopalnico ali za zunanje keramične ploščice smo prepričani, da bo v katalogu keramičnih ploščic vsak našel primerne zase. Nudimo različne motive, keramične ploščice večjih dimenzij, imamo pa jih tudi na zalogi.

Keramične ploščice za dnevno sobo – Monocibec je prava izbira

Že v začetku smo omenili, da imamo na voljo pestro izbiro keramičnih ploščic za dnevno sobo priznanih italijanskih proizvajalcev. Ena izmed najboljših izbir za keramične ploščice za dnevne sobe je vsekakor Monocibec. Gre za vodilno družbo, ki na svetovnem trgu deluje že več kot 50 let in je specializirana za proizvodnjo izdelkov z visoko estetsko-tehnoloških vsebin. Keramične ploščice za dnevno sobo Monocibec so kreativne zasnove, kvalitetne in napredne tehnologije z različnimi inovacijami. Zagotavljamo vam, da boste nad keramičnimi ploščicami za dnevno sobo Monocibec navdušeni in vaš prostor bo imel nov estetski videz.

kremicne-ploscice-monocibec

Keramične ploščice za dnevno sobo v salonu keramike Kersan

V kolikor se odločate, katere keramične ploščice za dnevno sobo bi izbrali, vam predlagamo, da se oglasite v salonu keramike Kersan v Ljubljani oz. Trzinu, kjer vam bodo naši strokovnjaki z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri. Izbirate lahko med različnimi keramičnimi ploščicami za dnevno sobo, kuhinjo ali kopalnico, nudimo pa tudi zunanje keramične ploščice, sanitarno keramiko, fugiranje in ostale izdelke iz keramike. Verjamemo, da smo prava rešitev na področju keramike, kar dokazuje pridobljen certifikat za zaupanja vredno podjetje, leta 2001 pa smo prejeli tudi priznanje kot eno naujspešnješih podjetij v naši kategoriji. Obiščite nas in se prepričajte.