Vgradne omare po meri
Pohištvo Vgradne omare

Vgradne omare po meri

Vgradne omare po meri so idealen nakup, v kolikor želite izkoristiti dani prostor v vašem stanovanju ali pa sanja o kvalitetnem pohištvu, ki bo funkcionalno za vaše obleke in imelo lep zunanji videz ter popestrilo vaš dom. Mizarstvo Venge, ki deluje v Ljubljani ima 15-letno tradicijo izdelovanja kakovostnih vgradnih omar po meri in pripadajočega okovja, v kolikor želite, vam naša strokovna ekipa naredi tud izris vgradne omare po vaših željah in idejah z našimi nasveti. Ravno strokovna ekipa svetovalcev, izvedbenih načrtovalcev in monterjev pripomore k celostnemu principu vgradnih omar po meri od želje in naročila do izvedbe na vašem domu. Izdelujemo vgradne omare po naročilu za stanovanjske in poslovne prostore vseh vrst. V kolikor se zanimate za vgradno omaro po meri se oglasite v našem salonu na Opekarski 13.

Vgradne omare po meri

Vgradne omare po meri so lepega videza in izjemno funkcionalne

Vgradna omara po meri ima v svoji osnovni funckiji namen shranjevanja različnih stvari od oblačil do orodij. V kolikor gre za vgradno omaro po meri z drsnimi vrati je vgrajena od zida do zida, od stranice do zida, ali od tal do stropa, oz. če posplošimo, vgradna omara po naročilu je narejena od in do obodnih površin, z izjemo, kadar stranka želi omaro do določene višine ali dolžine. Vgradna omara po meri je lahko v katerem koli prostoru od spalnice, predsobe do kopalnice, lahko pa jo vgradimo tudi pod stopnice. V kolikor imate manjše stanovanje in nimate veliko pregradnih sten, lahko vgradno omaro po meri postavite tudi kot pregrado med dvema prostora, kar pomeni delno zvočno izolativnost, en prostor spremenite v dva, obenem pa si zagotovite uporabno površino. V kolikor imate dilemo, kako bi to izgledalo, vam pri nas omogočamo tudi 3d izris načrta vgradne omare in prostora. 3d izris načrta vgradne omare opravljajo kakovostni arhitekti in prepričani smo, da boste z njihovo pomočjo in izrisom dobili svojo popolno vgradno omaro po meri.

vgradne omare izris

Vgradne omare – kakovosten izris po ugodni ceni

V kolikor želite svojo vgradno omaro po meri, pa ne veste, kakšna bi bila najbolj primerna za vaše stanovanje ali hišo, vam bodo naši strokovnjaki z veseljem pomagali pri ugodnem 3d izrisu vgradne omare in okovja.  Pri izrisu vgradne omare bodo upoštevali vse vaše želje in ideje ter seveda prostor, izris pa je na voljo po izjemno ugodni ceni. Vgradne omare po meri z okovjem so idealen kos pohištva za vsakogar. Obiščite nas in se prepričajte.