pvc ali lesena okna
Lesena okna

Lesena ali PVC okna in izpolnjevanje pogojev za Eko sklad

Lesena ali PVC okna danes sodijo med najpogosteje izbrana in so tudi najbolj cenjena. Nudijo nam namreč številne prednosti (Eko sklad), med katerimi je potrebno omeniti tudi zdravo in prijetno bivalno klimo v bivalnem prostoru. In kako lesena ali PVC okna vplivajo na notranjost objektov? Les je naraven material in hkrati odličen toplotni izolator, ki ne rjavi, ima pa tudi funkcijo zvočne izolacije. PVC je prav tako odlično toplotno in zvočno izolativen, hkrati pa je PVC tudi trden in stabilen material. Eko sklad za lesena okna ali druga (PVC) okna omogoča pridobitev subvencije pri menjavi starih lesenih ali PVC oken s sodobnejšimi. Za pridobitev subvencije Eko sklada za lesena okna so potrebni vloga, predračun, slike fasad in kopija gradbenega dovoljenja. Podjetje Marles se nahaja tudi v Ljubljani, zato vam nudimo kakovostna lesena ali PVC okna tudi v Ljubljani, Kranju ali na širšem Gorenjskem – z možnostjo Eko sklada.

lesena ali pvc okna

Lesena okna in Eko sklad – ali se subvencija splača?

Če se odločimo stara lesena ali PVC okna menjati, je koriščenje Eko sklada za lesena okna in  s tem pridobitev subvencije odlična izbira. Višina subvencije Eko sklada lahko doseže tudi do 50% vrednosti naložbe, zato je najbolje, da vam za pridobitev dodatnih informacij izbrani ponudnik pripravi informativni izračun Eko sklada za lesena okna, preden se lotite menjave starih lesenih ali PVC oken. Iščete lesena ali PVC okna v Kranju (na Gorenjskem) ali v Ljubljani? Preverite odlično ponudbo podjetja Marles, v katerem vam bomo svetovali pri menjavi starih PVC za nova lesena ali PVC okna, svetovali pa vam bomo tudi glede Eko sklada za lesena okna.

lesena okna eko sklad

Lesena ali PVC – pomembno je le, da so kakovostna

Pri izbiri lesenih ali PVC oken v Ljubljani ali Kranju (na Gorenjskem) in iskanju najboljše možnosti za koriščenje Eko sklada za lesena okna obiščite podjetje Marles, kjer boste deležni brezplačnih strokovnih nasvetov in profesionalnega svetovanja. Izbira bo tako zagotovo lažja. Svetujemo vam, da izberete lesena ali PVC okna, saj boste tako deležni številnih prednosti, med drugimi tudi dolge življenjske dobe lesa oziroma PVC-ja in možnosti izkoristka Eko sklada. Če se nahajate v Ljubljani, Kranju ali drugod na Gorenjskem, sedaj zagotovo že veste, kam po nova PVC okna. Z nami lahko stopite v stik tudi preko spleta, prav tako pa nas lahko pokličete ali obiščete. Želimo vam zagotoviti mirno in kakovostno bivanje, zato vam nudimo možnost izbire zdravih materialov, ki omogočajo doseganje prijetne bivalne klime v vseh prostorih.