Natuzzi
Sedežne garniture

Sedežne garniture z ležiščem

Sedežne garniture z ležiščem blagovne znamke Natuzzi so dobavljive v različnih postavitvah. Izbirate lahko med linearnimi postavitvami, kotnimi sestavi ali sestavi v obliki črke U. Najbolj praktični so kotni sestavi saj jih lahko zaradi modularnega sistema sestavimo v velikost, ki nam najbolj ustreza. Med seboj lahko kombiniramo različne elemente, ki se lahko v sestavu uporabijo enkrat ali večkrat. Kotne sedežne garniture s posteljno funkcijo nudijo s svojo površino največ sedalnega prostora med vsemi tipi sestavov. Sestavi v obliki črke U so med največjimi. Običajno se postavijo na sredino prostora in predstavljajo estetski ter funkcionalni element. Zaradi svoje velikosti nudijo možnost največje površine ležišč. Pri linearnih postavitvah, imajo posteljno funkcijo lahko trosedi in dvosedi. Linearne postavitve so zelo praktične v majhnih prostorih, saj samostojni elementi ne zavzamejo veliko prostora. Nemalokrat je v majhnih dnevnih sobah trosed edino sedišče. Sedežna garnitura z ležiščem je zelo priročna v primerih, ko potrebujete pomožno ležišče za prenočitev sorodnikov ali prijateljev. Postavitev ležišča je enostavna in hitra, samo spanje pa njih pa je zelo udobno. Imajo izvlečni sistem, ki je sestavljen iz kakovostnih materialov kar pri pravilni uporabi zagotavlja njegovo dolgotrajno brezhibno delovanje. Sedežna garnitura za vsakodnevno spanje ni priporočljiva, saj za to nimajo primerne zasnove. Pri nakupu sedežne garniture lahko izbirate med ležiščem, ki je vzmeteno ali pa je narejeno iz spominske pene. Ležišča so na voljo v različnih dimenzijah, ki so prilagojena elementu v katerega so vgrajena.

Natuzzi

Nudimo vam udobne sedežne garniture s posteljno funkcijo izdelane iz usnja ali blaga

Sedežne garniture s posteljno funkcijo imajo lahko prevleke iz tkanine ali usnja. Naravne in tehnične tkanine, ki jih uporabljamo so visoko kvalitetni materiali, v različnih strukturah in barvah. Odpornost na obrabo kontroliramo s posebnimi testi, s čemer zagotavljamo konstantno kakovost naših izdelkov. Izredna mehkoba in praktičnost sta najboljša predstavnika italijanske izdelave in stila. Tkanine, ki jih uporabljamo so preproste za vzdrževanje in čiščenje. Čistimo jih lahko na dva načina in sicer s suhim in mokrim čiščenjem. Pri suhem čiščenju je potrebno za odstranjevanje madežev uporabljati organska topila, ki imajo enak učinek kot mokro pranje. Ta vrsta čiščenja se običajno izvaja pri sedežnih garniturah s posteljno funkcijo, ki nimajo snemljivih prevlek. V primeru, da se prevleke lahko odstranijo iz blazin, pa lahko uporabljamo moker način čiščenja. To pomeni, da je proces čiščenja sestavljen iz treh faz, ki so čiščenje, izpiranje ter sušenje. Po zaključenem postopku je potrebno prevleke zlikati, da pridobijo prvotno obliko. Za izdelavo odstranljivih prevlek skrbno izbiramo tkanine, ki imajo tudi po večkratnem pranju nespremenjene tehnične in estetske lastnosti. Le tako ima vaša udobna sedežna garnitura z ležiščem zagotovljen lep izgled zelo dolgo časa.

Usnjene sedežne garniture so na voljo v dveh vrstah usnja v več kot 150 barvnih odtenkih

Sedežne garniture z ležiščem, ki so narejene iz usnja dajejo prostoru zelo lep videz. Nudimo vam številne vzorce in barve usnja. Izbirate lahko med več kot 150 barvnimi odtenki. Celoten postopek, ki zajema izbiro kakovostnih kož in njihovo strojenje se izvaja v lastni tovarni pod strogim nadzorom. Le tako lahko. izvajamo konstantno kontrolo kakovosti, ki je vrhunska. Naša široka paleta usnja zadovolji stil in življenjski slog vsakega kupca. Usnjeni sestavi z ležiščem so izdelani iz dveh vrst usnja, ki se med seboj razlikujeta po videzu, debelini, teksturi in vzdržljivosti. Mehko in fino naravno ustrojeno usnje Natural ima naravne značilnosti kot so brazgotine, ugrizi žuželk, gube in podobno kar vpliva na neenotnost barve. Trpežno usnje Protecta, ki je lahko za vzdrževanje, pa ima enotnejši videz saj ima zaradi dodatnega sloja barve zaščito, s katero se prekrijejo naravne značilnosti. Dodaten sloj barve omogoča lažje popravilo poškodb in posledično manj opazne popravke. Ta vrsta usnja je še posebej priporočljiva za domove s hišnimi ljubljenčki, saj so sedežne garniture z ležiščem v teh primerih bolj izpostavljanje mehanskim poškodbam. Njihovo čiščenje in vzdrževanje je zelo enostavno, saj je potrebno le redno brisanje prahu in takojšnje čiščenje z mehko belo krpo v primeru manjših nezahtevnih madežev. Pri večjih trdovratnih madežih priporočamo čiščenje s pH nevtralnim milom, ki ga razredčite z vodo.

Natuzzi

Sedežne garniture trosedi, dvosedi s posteljno funkcijo so izdelane iz varnih materialov

Sedežne garniture s posteljno funkcijo iz prodajnega programa Natuzzi so izdelane ročno v Italiji. Vsaka proizvodna faza je del tradicije, ki se začne z izdelavo prototipa, nadaljuje se z načrtovanjem proizvodnih procesov, izbiro kakovostnih surovin in materialov, sledi krojenje, šivanje in končna montaža. 60-letna vlaganja v raziskave in inovacije konstantno zadovoljujejo potrebe, ki se pojavljajo na trgu. Naše sedežne garniture bodo v vaš dom prinesle udobje, združeno z italijanskim stilom. Proizvodnja sedežnih garnitur je ekološka kar pomeni, da se zavzemamo za zdravo okolje in zdravje ljudi. Les, ki se uporablja pri izdelavi najkakovostnejših sedežnih garnitur z ležiščem, prihaja iz obnovljivih gozdov, usnje pa se obdeluje v lastnih obratih, kjer se spoštujejo najstrožji okoljevarstveni predpisi. Poliuretan, ki se uporablja za oblazinjenje, se izdeluje brez uporabe freona. Z vidika kemične strukture so uporabniku varne in prijazne, saj ne vsebujejo agresivnih kemikalij. Naše sedežne garniture dvosedi, trosedi in fotelji združujejo sodobne postopke izdelave in najkakovostnejše materiale, poleg tega pa pripomorejo k čistejši naravi.