Talne keramične ploščice
Keramika

Talne ploščice za kuhinjo

Talne ploščice primerne za pohodno najbolj obremenjene prostore

Sodobna keramična tehnologija omogoča, da so talne ploščice zaradi velike trdnosti in odpornosti primerna talna obloga v prav vseh prostorih v hiši. Talne ploščice za kuhinjo ali kopalnico že dolgo niso več zgolj dolgočasne bele ploščice. Z raznolikimi videzi, številnimi vzorci in barvami prepustite domišljiji prosto pot in zunaj in znotraj vašega doma ustvarite prostore po svojem okusu. Ne glede na to kateri videz boste izbrali, klasičen, moderen, rustikalen ali celo povsem unikaten, ga boste po ugodnih cenah zagotovo našli v podjetju Pilremag.

 

 

S številnimi prednostmi so talne keramične ploščice prava izbira za vaš dom

Talne keramične ploščiceTalne keramične ploščice so zaradi svoje toplotne prevodnosti posebno primerne za talno gretje, poleg tega pa vse talne ploščice, tako zunanje kot notranje, odlikuje izredno enostavno vzdrževanje in to je praktična prednost, ki jih odlikuje v primerjavi z drugimi materiali. Izberite jih za tiste prostore, kjer se tla umažejo najpogosteje, na primer na hodniku ali predsobi, kamor od zunaj v prostor stalno prinašamo umazanijo. So odporne na vodo, mehanske in kemične poškodbe, kar je razlog, da jih še vedno najpogosteje uporabljamo v kopalnicah ali kuhinjah. Pomislek, da so talne ploščice zaradi možnosti zdrsa nevarne, pa postaja povsem odveč. Talne ploščice so obdelane drugače kot stenske, in sicer jih odlikuje protizdrsna matirana ali reliefna površina, ki vam omogoča varen korak.

 

 

Talne keramične ploščice v neomejenem številu barv, vzorcev in dimenzij

Talne keramične ploščice se najpogosteje uporablja v kuhinjah, kopalnicah in pohodno najbolj obremenjenih prostorih kot so vetrolovi ali hodniki. Vse pogosteje z imitacijo kamna krasijo tudi zunanje terase ali balkone, skoraj neopazno pa lahko nadomestijo tudi parket. Kjer je podnebje toplejše se talne ploščice uporablja tudi v ostalih bivalnih prostorih, saj je hladen občutek ob dotiku celo dobrodošel. Kjer si tega ne želite, pa je možno napeljati talno gretje. Ker keramika že dolgo ne spominja več na talne ploščice, kot smo jih poznali nekoč, pa lahko talne keramične ploščice izberete za prav vsak prostor v hiši, brez bojazni, da bi pokvarile njegov videz.