Notranja oprema kuhinje pri garsonjeri
Kuhinja

Notranja oprema kuhinja

Notranja oprema – kuhinja naj bo lepa in funkcionalna

Notranja oprema kuhinje pri garsonjeriKuhinja je danes prostor za druženje s prijatelji ali z družinskimi člani, točka srečevanja, preživljanja skupnega časa doma, saj je priprava hrane postala skupna zabava. Notranja oprema je zaslužna za to, da je kuhinja postala funkcionalna in prijazna do uporabnika. Notranja oprema je namreč zasnovana tako, da je vse na dosegu roke, hkrati pa vam omogoča, da se lahko med pripravo jedi družite z ostalimi člani družine ali obiskovalci.
Kadar je notranja oprema izdelana po naročilu, pa kuhinja postane veliko več. Postane prostor, kjer se ustvarjajo spomini in kjer diši po toplini, prostor, v katerem se počutimo sproščeno, prijetno in domače.

 

 

Notranja oprema – garsonjere predstavljajo precejšen izziv, še zlasti kuhinja

Notranja oprema garsonjere je po navadi najbolj zahtevna, saj smo izredno omejeni s prostorom, saj so vsi prostori – kuhinja, dnevna soba, delovna soba in spalnica – združeni v en bivalni prostor. Prostor moramo urediti tako, da je kar najbolj izkoriščen, poleg tega pa moramo preprečiti tudi videz zasičenosti in nepospravljenosti. Zato mora biti notranja oprema kuhinje, skrbno načrtovana, k opremljanju pa je dobro pristopiti tudi z veliko mero ustvarjalnosti in domišljije, ki omogočita, da je končni rezultat lahko funkcionalen, vendar še vedno privlačen.
Postelja je najpomembnejša notranja oprema garsonjere. Postavljena naj bo na mestu, ki omogoča nekaj zasebnosti in kjer ni vidna gostom, ki vstopajo skozi vhodna vrata, najbolje v zadnjem delu garsonjere. Ostala notranja oprema garsonjere oz. pohištvo pa naj bo takšno, da bo služilo več namenom.