Keramika

Stenske ploščice za kopalnico

Stenske keramične ploščice predstavljajo najboljšo izbiro za kopalnico

Stenske ploščice za kopalnico skupaj s talnimi ploščicami predstavljajo prevladujoč element vsake kopalnice. Keramika je za kopalnico zagotovo najboljša izbira, saj je vzdržljiva, odporna na vlago, predvsem pa jo je lahko čistiti. Po zaslugi teh odličnih lastnosti pridejo keramične ploščice prav tudi v kuhinji in drugih bivalnih prostorih. Prav tako lahko z njimi obložimo naše terase in balkone.
Medtem ko stenske ploščice za kopalnico zaščitijo stene, pa morajo talne ploščice v kopalnici prenesti precej več obremenitev, prav tako ne smejo biti pregladke. Tla v kopalnici in tudi kuhinji se namreč rada zmočijo, zato mora biti površina dovolj hrapava, da prepreči možnost zdrsa.
Ker je kopalnica navadno prostor, v katerem začnemo in tudi končamo svoj dan, je nadvse pomembno, da izberemo takšne talne in stenske ploščice za kopalnico, ki so nam resnično všeč in ki nam bodo ustrezale tudi čez čas. Ob dejstvu, da je danes na voljo bogata in pestra izbira keramičnih ploščic v vseh možnih barvah, oblikah in velikostih, odločitev za ustrezne stenske keramične ploščice za kopalnico nikakor ni lahka. Vendar pa vam odločitev lahko precej olajša naš salon keramike.

Stenske ploščice za kopalnico

Po vrhunske stenske keramične ploščice za kopalnico v Salon keramike Pilremag

Salon keramike in kopalniške opreme Pilremag Grosuplje vam na enem mestu ponuja vse potrebno za ureditev vaše nove kopalnice, ne glede na to, ali želite moderno ali klasično kopalnico. Naša ponudba opreme je najobsežnejša na slovenskem trgu. Med več kot 2000 izdelki so tudi talne in stenske keramične ploščice za kopalnico vrhunskih italijanskih, španskih in portugalskih proizvajalcev. Vsi izdelki so vam na voljo po izjemo ugodnih cenah, o čemer vas bo prepričal tudi naš cenik, ki si ga lahko ogledate na naši spletni strani ali pa v razstavnem salonu.
Za lažjo odločitev podajamo nekaj priporočil. Svetujemo vam, da pri izbiri upoštevate predvsem velikost kopalnice, pa tudi videz ploščic in njihov namen. Predvsem se zavedajte, da visoka cena še ne zagotavlja tudi kakovosti.
Ploščice v majhni kopalnici naj bodo srednje velikega formata, v večji pa so lahko te lahko tudi večjega formata. Pri barvah prevladujejo nežne pastelne barve, kot so svetlo modra, marelična, rumena, roza ali svetlo modra. Keramika za kopalnico v naravnih, toplih in nevtralnih odtenkih bodo vašo kopalnico naredile moderno, predvsem pa brezčasno. Priljubljen je postal tudi mozaik, s katerim dosežemo poseben in edinstven videz kopalnice.

Salon keramike in kopalniške opreme Pilremag je pravi naslov za vse, ki gradite novo kopalnico ali prenavljate staro. Vabljeni!