Solarno ogrevanje vode
Ogrevanje in hlajenje

Solarno ogrevanje vode

Solarno ogrevanje vode in kolektorji za ogrevanje

Solarno ogrevanje vodeSolarno ogrevanje vode je povsod po svetu in tudi pri nas mogoče že kar precej časa. Sončni kolektorji za vodo in za ogrevanje objektov so bili na začetku svoje poti bistveno slabši – kot je seveda običajno za začetno obdobje, danes pa so s tehnološkim razvojem in izboljšavami tako napredovali, da predstavljajo najboljši ekološki način ogrevanja. V podjetju Bioplanet so vam na voljo vrhunski vakuumski sončni kolektorji za vodo GreenLand Systems Avstralija. Testiranja so jasno pokazala, da so to najboljši sončni kolektorji za ogrevanje vode in prostorov v svojem razredu. Izberite solarno ogrevanje vode in izkoristite naravno energijo sonca.

 

Sončni kolektorji za vodo in ogrevanje

Sonce je neomejen vir energije, le izkoristiti jo moramo na pravi način. Solarno ogrevanje vode (tako za ogrevanje kot za sanitarno vodo) je eden najboljših načinov, da to storimo – okolju in denarnici prijazno. Z izdelki, ki jih ponujamo v Bioplanet u (GreenLand Systems Avstralija), je mogoče ogrevanje sanitarne vode s sončno energijo pa tudi ogrevanje objektov – in to celo zelo velikih. Sončni kolektorji za vodo so namreč primerni tudi za solarno segrevanje vode, ki jo uporabljamo v industrijskih tehnoloških procesih. Vakuumski cevni kolektorji za ogrevanje (heat pipe) predstavljajo najnovejšo generacijo izdelkov, ki imajo dolgo življenjsko dobo in izjemen izkoristek.

 

Solarno ogrevanje vode v vašem domu

Ogrevanje sanitarne vode s sončno energijo je z najsodobnejšimi kolektorji za ogrevanje, ki jih ponujamo v podjetju Bioplanet, mogoče tako rekoč kjerkoli, saj so zasnovani tako, da imajo izjemen izkoristek. Sončni kolektorji za vodo so na voljo v več različicah, tako da jih lahko prilagodite svojim potrebam oziroma zmožnostim. V vsakem primeru je seveda treba v zvezi s tem kontaktirati strokovnjaka, ki vam bo svetoval in pomagal izbrati, kateri sončni kolektorji za ogrevanje vode in hiše so za vas najprimernejši. V vsakem primeru pa lahko trdimo, da je solarno ogrevanje vode ekološko in cenovno upravičena izbira.