Pohištvo Sedežne garniture

Sedežne garniture po meri

Sedežna garnitura z ležiščemSedežne garniture po meri predstavljajo najustreznejšo in najugodnejšo možnost za moderno opremo vašega stanovanja po vašem okusu in željah. Naše podjetje se je specializiralo za izdelavo sedežnih garnitur, ki so izredno udobne ter vam nudijo tudi ugoden način za počitek. Poleg sedežnih garnitur po meri vam torej nudimo tudi oblazinjene postelje in kavče z ležiščem, za udobno in zdravju prijazno spalno okolje. Oblazinjene postelje po meri so prijetne in mehke ter vam hkrati zagotavljajo miren in nemoten spanec. Za brezhibno čisto usnjeno sedežno garnituro ter drugo oblazinjeno pohištvo pa lahko poskrbite z našimi čistili za sedežne garniture. Med drugim vam tako v naši pestri ponudbi nudimo vlažilne robčke, s katerimi boste negovali in brezhibno očistili kvalitetno usnje. S primernim čistilom za usnjene površine, ki so enostavna za uporabljanje ter izjemno učinkovita, boste poskrbeli za pravilno nego vaše sedežne garniture, kar v končni fazi vašemu pohištvu zagotavlja brezhiben videz ter podaljšala njegovo življenjsko dobo.

Kvalitetna in natančna izdelava sedežnih garnitur po meri

Naše podjetje z dolgoletnimi izkušnjami sodi v sam vrh izdelave usnjenih sedežnih garnitur po meri, zato nikar ne oklevajte, temveč si le oglejte našo pestro ponudbo. Kotne sedežne garniture, kavče z ležiščem, oblazinjene postelje, trosede ter drugo pohištvo po meri vam z ozirom na vaše lastne želje izdelamo v različnih materialih, dimenzijah, barvnih paletah ter drugih specifičnih lastnostih. S pomočjo primernih čistil za sedežne garniture boste ohranili popoln videz ter omogočili maksimalno udobje izbrane sedežne. Odločite se torej za izdelavo vrhunskih sedežnih garnitur in drugega oblazinjenega pohištva po meri ter si jih prilagodite vašim lastnim potrebam, predstavam in željam.

Učinkovito in okolju prijazno čistilo za sedežne garniture

Za pravilno nego vašega oblazinjenega pohištva potrebujete ustrezno čistilo za sedežne garniture. V naši ponudbi lahko tako med drugim zasledite tudi mini set, ki vsebuje zaščitno kremo, okolju prijazno čistilo, gobico in krpico za vzdrževanje in nego tudi vrhunskih sedežnih garnitur po meri. Izdelava sedežnih garnitur, trosedov, postelj po meri ter drugih kotnih sedežnih garnitur je možna v različnih dimenzijah, barvnih paletah ter trpežnih materialih.