Ravna streha
Ravne strehe Strehe

Ravne strehe za dosego izjemno modernega in estetskega videza

Ravne strehe so se pojavile šele v zadnjih letih, saj je v preteklosti veljalo, da je edina možna izvedba streh z naklonom, nekateri so sicer že delali nadstreške iz različnih materialov, a kakovostne ravne strehe so se uveljavile šele sedaj in počasi prevzemajo primat v gradbeništvu. Ravne strehe so odlična rešitev v mestih in na podeželju, saj zagotavljajo nekoliko bolj moderen videz v primerjavi s klasičnimi strehami, obenem pa zagotavljajo številne prednosti, ki bodo pripomogle, da se boste v hiši počutili udobno in prijetno, obenem pa boste z zeleno streho nekaj naredili tudi za okolje v katerem živimo.

Ravna streha

V podjetju Šircelj zagotavljamo kakovostna popravila in vzdrževanje ravne strehe že več kot 30 let, v tem času pa smo med strankami znani kot profesionalni ponudniki ravnih streh, ki zagotavljajo kakovostne kritine po ugodni ceni. Prepričani smo, da boste z našimi izvedbami ravnih streh navdušeni, ne glede na to ali se boste odločili za nadstrešek, klasično ravno streho ali zeleno ravno streho, kjer boste lahko imeli svoj lasten vrt ali teraso za kakovostno preživljanje prostega časa. Zadovoljstvo strank je na prvem mestu, zato verjamemo, da vas bodo naše ravne strehe navdušile in se boste pridružili našim strankam, ki bivajo v objektih z ravnimi strehami in uživajo življenje.

Ravne strehe – profesionalna in zanesljiva izvedba v podjetju Šircelj

Ravna streha je razmeroma nov pojav na našem trgu, vseeno pa se v zadnjih letih vse več ljudi odloča za izvedbo ravne strehe, verjetno pa jih kar nekaj odneha, ko vidi ceno za izdelavo le-te. Ravna streha je veliko bolj zapletena za izdelavo kot navadna strešna kritina, zato je cena res nekoliko večja, a v podjetju Šircelj vsekakor ne nedosegljiva, saj je naše poslanstvo ponuditi nadstandardno kakovostno izvedbo in popravilo ravnih streh za dostopno ceno in z veseljem lahko povemo, da nam to uspeva že več kot 30 let. Med našimi strankami so velika slovenska in tuja podjetja kot so Špar, Tuš in Mercator, seveda pa se posvetimo vsaki stranki, ne glede na velikost in prepoznavnost. V kolikor vas zanimajo ravne strehe nas lahko kontaktirate in pošljete brezplačno povpraševanje, mi pa vam bomo ponudili opcije in ostale informacije. Izbirate lahko med različnimi vrstami ravnih streh, od enostavnih nadstreškov za teraso ali garažo, navadnih ravnih streh, po katerih lahko hodite ali ne, odvisno od vaših želja in potreb ter zeleno streho, ki zagotavlja ozelenitev in pripomore k večjemu številu zelenih površin predvsem v urbanih središčih. Pri izdelavi ravne strehe zaupajte strokovnjakom z znanjem in izkušnjami in verjamemo, da ne boste razočarani.

Ravne strehe imajo številne prednosti

Ravna streha ima tako kot ostale strešne kritine osnovno nalogo in to je zaščita hiše pred vremenskimi vplivi. Ne glede na to, da gre za ravno kritino izjemno dobro varuje hišo, obenem pa je na posamezne vremenske pojave kot sta toča in veter še bolj odporna kot navadne poševne strešne kritine. Ena od pomembnih lastnosti ravne strehe je, da ima veliko boljše razmerje med zunanjo površino in prostornino, obenem pa so toplotne izgube veliko manjše kot pri navadni kritini kar zagotavlja prihranek pri energiji in vaših mesečnih stroških. Ravna streha ne samo da ščiti hišo, ampak zagotavlja vašemu bivanju dodaten prostor, kjer lahko uživate na terasi z vašimi najdražjimi, obenem pa lahko streho tudi ozelenite in imate na strehi pravi vrt. Še posebej so zelene strehe priljubljene v urbanih središčih, kjer poskrbijo za zelen prostor, kjer se lahko sprostite in uživate. Kakovostno ravno streho odlikuje dobra sestava ravne strehe in kakovostna izvedba ravne strehe, zato je nujno, da izberete kakovostno rešitev. Ravna streha tako s pomočjo toplotne izolacije poskrbi za tople prostore pozimi in hladne prostore poleti, zato so pomembne tako iz estetskega vidika kot tudi funkcionalnega.

Ravna streha

Izvedba ravne strehe je kakovostna in ugodna

V podjetju Šircelj verjamemo, da so zadovoljne stranke ključen dokaz, da delamo dobro in ugodno. Zavedamo se, da bodo stranke zadovoljne le s kakovostno izvedbo ravnih streh, zato zagotavljamo le najboljše materiale in strokovnjake, ki imajo znanje in izkušnje pri gradnji ravnih streh. Sestava ravne strehe je ključna za dobro delovanje strehe zato je pomembno, da ne pozabimo na hidroizolacijo in toplotno izolacijo, parne zapore in ostale stvari in se šele potem lotimo končne konstrukcije. Poleg postavitve ravne strehe vam v našem podjetju nudimo tudi kakovostno vzdrževanje ravne strehe, še posebej če se odločite za zeleno streho. Vzdrževanje ravne strehe je nujno, saj bomo le tako kmalu opazili mogoče poškodbe in jih pravočasno rešili, preden se neprijetnosti razširijo na celotno streho ali celo na prostore pod njo. Za več informacij o ravnih strehah in izvedbah ravnih streh nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali in vam odgovorili na vaša vprašanja ter zagotovili ravno kritino, ki vas bo navdušila.