Jedilniški stol
masivno pohištvo Pohištvo Postelje

Masivno pohištvo po meri za spalnice, dnevne sobe in jedilnice

V podjetju Artles že več kot trideset let izdelujemo masivno pohištvo za vse prostore in namembnosti. Nudimo izdelke tako iz serijske proizvodnje kot po naročilu, kjer za masivno pohištvo po meri pripravimo skice in načrte, zato da lahko zadovoljimo naročnikove potrebe po funkcionalnosti, slogu, barvah in kakovosti. Pripravljeni smo tudi na najbolj zahtevne projekte, saj s pomočjo napredne CNC tehnologije izdelujemo masivno pohištvo za zahtevno uporabnost, pri čemer izdelke tudi testiramo. Ves čas razvijamo nove metode za kakovostno obdelavo masivnega lesa. Zavedamo se tudi pomena ohranjanja gozdov in narave, zato smo ponosni na pridobitev FSC certifikata, saj za masivno pohištvo uporabljamo le certificiran les iz nadzorne verige, ki skrbi za trajnostno gospodarjenje z gozdovi. Masivno pohištvo po naročilu že vrsto let izvažamo na tuja tržišča, Artles izdelki pa so od leta 2019 na voljo tudi na domačih slovenskih tleh. V naši prodajni ponudbi boste med drugim našli jedilniške stole in mize, dnevne regale, servirne vozičke in lesene postelje po meri.Jedilniški stol

Masivno pohištvo po meri – jedilniški stoli in mize

Masivno pohištvo izdelujemo tako serijsko kot po naročilu in se glede prostorov, dimenzij, oblikovanja in drugih potreb prilagajmo naročnikom, zato izdelujemo masivno pohištvo tako za dom kot za podjetja, lokale, hotele in druge poslovne prostore. Za masivno pohištvo po meri lahko ponudimo cenovno konkurenčne cene, saj zaradi serijskih izdelkov, ki jih izvažamo na tuje trge, lahko pridobimo ugodne cene vhodnih surovin. V naši prodajni ponudbi masivnega pohištva boste našli jedilniške stole, ki jih izdelujemo iz hrastovega in bukovega lesa. Vse stole oljimo s posebnim oljem za les, s čimer zagotovimo zaščito in dolgo življenjsko dobo. Nekateri modeli so na voljo v različnih vzorcih blaga za sedišča, spet drugi pa imajo sedišče izdelano iz lesa. V ponudbi visokokakovostnega masivnega pohištva po meri nudimo tudi jedilniške mize iz trpežnega hrastovega lesa, ki je dodatno oljen in voskan. Jedilniške mize imajo izdelane noge iz masivnega lesa ali kovine. Izdelamo lahko tudi dodatni podaljšek mize ter ravno ali poševno obdelane robove.

Masivno pohištvo za dnevne sobe in izdelava servisnih vozičkov

V Artlesu izdelujemo tudi masivno pohištvo za dnevne sobe, pri čemer vse izdelke izdelujemo iz hrastovega lesa. Masivno pohištvo po meri lahko prilagodite vašim potrebam in željam, saj lahko kombinirate različne elemente in sestavite dnevni regal, ki bo ustrezal prostoru, funkcionalnosti in želenemu slogu. Na voljo so vitrine s spodnjimi predali in steklom na stranicah ali na vratih ter z notranjimi steklenimi policami. Enojna ali dvojna vrata vitrine lahko izdelamo tudi iz polnega masivnega lesa. Pri masivnem pohištvu za dnevne sobe so na voljo tudi nižje TV komode v kombinaciji odprtih polic in spodnjih predalov ter zidne police, ki popestrijo stene, saj nanje lahko postavite različne dekorativne predmete. Izdelujemo tudi višje komode za dnevne sobe v različnih postavitvah odprtih vratc in predalov. V sklopu masivnega pohištva nudimo tudi praktične servisne vozičke iz kakovostnega bukovega lesa. Mobilni servirni vozički na kolescih imajo lahko dodano tudi inox ploščo.

Masivna postelja

Postelja iz masivnega lesa močnega hrasta in trpežne bukve

V prodajnem programu nudimo postelje iz masivnega lesa, ki ga površinsko biološko neoporečno obdelamo in naoljimo s človeku in naravi prijaznim oljem, zato je spanje na masivni postelji prijetno, zdravo in udobno. Postelja iz masivnega lesa odraža tradicionalno estetiko in se lepo poda z ostalimi pohištvenimi elementi v spalnici, kamor z naravnimi materiali vnaša domačnost in toplino. Postelja masivna je na voljo v rustikalnem in nekoliko temnejšem hrastovem lesu, ki ga odlikuje izjemna trdota, moč in dolga življenjska doba. Hrast nudi trajnostno izbiro, saj je sposoben zdržati visoke obremenitve in je odporen na obrabo. Na voljo je tudi postelja iz masivnega lesa bukve kern, ki jo odlikuje močna in gosta površina končne obdelave z enakomerno porazdelitvijo svetlejših barvnih odtenkov naravnega lesa v srebrno sivi barvi. Postelja masivna iz bukovega lesa se lahko spopada z večjo nosilnostjo in prenašanjem močne sile, na drugi strani pa daje naravni pridih elegance in sodobnega oblikovanja.

Lesene postelje po meri z dodatkom shranjevalnih predalov in nočnih omaric

Na voljo so tako lesene postelje po meri, ki se prilagajajo prostoru in potrebam, kot izdelki v standardnih modelih in dimenzijah. Ogrodje postelje iz masivnega lesa izdelujemo v standardni dolžini 200 cm, pri čemer pa lahko izbirate med različnimi širinami ogrodja od 100 do 180 cm, kar je primerno tako za enoposteljne kot dvoposteljne oziroma zakonske postelje. Postelja iz masivnega lesa ima izdelano nekoliko nagnjeno leseno hrbtišče oziroma naslon ter štiri stabilne in kompaktne lesene noge. Izberete lahko tudi posteljo iz masivnega lesa s polnim dnom in shranjevalnimi predali, ki jih je mogoče enostavno in brez napora izvleči, saj jih potiskajo kroglična vodila. Pri manjših dimenzijah ogrodja sta na voljo dva predala, pri večjih dimenzijah pa štirje prostorni predali. Izdelujemo tudi drugo masivno pohištvo za spalnice, kot so samostoječe nočne omarice v ujemajočem se lesu hrasta in bukve. Na levo ali desno stranico postelje iz masivnega lesa lahko pritrdimo tudi nočno konzolno omarico z manjšim predalom.