Okvirji za fotografije in slike
Okvirji

Okvirji za fotografije

Okvirji za fotografije, slike, čipke in gobeline

Družinsko podjetje Okviri V iz Ljubljane se ponaša z dolgoletno tradicijo izdelovanja in prodaje okvirjev. Nudimo vam visokokakovostne okvirje za fotografije, slike (na papirju in platnu), gobeline in druga ročna dela, okvirje za vezenje, klip okvirje, baročne okvirje, itd.

 

Okvirji za fotografije

Okvir za fotografijo mora poudariti lepoto fotografije, v nobenem primeru pa je ne sme zasenčiti. Nudimo vam okvirje za fotografije vseh vrst – barvne in črnobele. Dimenzije okvirjev za fotografije so zelo raznolike, različne so tudi postavitve (vodoravno, navpično) in barve okvirjev za fotografije. V bogati ponudbi okvirjev za fotografije podjetja Okviri V boste zagotovo našli kakšnega po svojem okusu.

 

Okvirji za slike

Umetniške slike zahtevajo posebno pozornost pri izbiri okvirja za slike. Šolani zaposleni v podjetju Okviri V vam bodo z veseljem pomagali pri odločitvi glede primernega okvirja za sliko. Nudimo vam zelo kakovostne okvirje za slike, ki jih izdelujemo sami z veliko mero natančnosti. Zaradi precizne in strokovne izdelave smo si pridobili kar nekaj zvestih strank, ki cenijo lepoto ročno izdelanih okvirjev za slike. Trudimo se, da bi jih tudi ponudili po primerni ceni.

 

Okvirji za gobeline, vezenine, čipko in druge ročne izdelke

Okvirji za fotografije in slikeVaši ročni izdelki si zaradi vloženega truda zaslužijo posebno pozornost. Pokažite jih v najlepši luči z izbiro primernega okvirja za gobeline in druge ročne izdelke. Nudimo vam tako moderne kot tudi tradicionalne okvirje za gobeline v različnih dimenzijah, debelinah in barvah. V kolikor imate težave pri izbiri primernega okvirja za gobeline, vam bodo naši usposobljeni prodajalci z veseljem pomagali. Vljudno vas vabimo, da obiščete našo spletno stran, kjer vas čakajo dodatne informacije in slike izdelkov. V kolikor se vam porajajo vprašanja glede okvirjev za gobeline in drugih izdelkov iz naše ponudbe, potem nas kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte in z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja.