Barve za les Belinka
Gradbeni materiali

Belinka barve

Belinka barve – zaščitite les

Barve za les BelinkaBelinka barve so najkakovostnejša zaščita za les, z dolgotrajno tradicijo so namreč postale sinonim za zaščito lesa. Barve za les Belinka so učinkovita zaščita pred vremenskimi vplivi, poškodbami lesa, les pa ščitijo tudi pred morebitnimi škodljivci. Belinka barve pa lesu ne nudijo le zaščite, temveč imajo tudi dekorativno funkcijo. Tako bodo barve za les Belinka lesenim površinam vdahnile življenje in ga tudi polepšale po vašem okusu. Cene Belinka barv so ugodne, njihova obstojnost pa vrhunska. Belinka barve vas ne bodo razočarale, izbirate pa lahko med lazurami, ki ohranijo videz strukture lesa, ali med pokrivnimi barvami, ki povsem prekrijejo les, tako lahko površine povsem prilagodite svojemu okusu in željam.

 

Belinka barve – okolju in zdravju prijazne

Belinka barve so narejene tako, da vsebujejo čim manj organskih topil, zato so okolju in zdravju bolj prijazne. Kakovost izdelkov je podprta s certifikati in skladna z najvišjimi standardi. Belinkini izdelki obsegajo površinske premaze, premaze za posvetlitev, premaze na vodni osnovi in olja, ki lesu zagotavljajo dolgo življenjsko dobo ter lep in ohranjen videz.

 

Belinka cene – posebej ugodne v spletni trgovini EVJ Elektroprom d.o.o.

V spletni trgovini podjetja EVJ Elektroprom d.o.o. vam ponujamo ugodne cene Belinka barv. Pri nas lahko iz udobja svojega doma izbirate med široko ponudbo Belinka barv, med njimi je tudi Belinka beltop, debeloslojna lazura, ki je primerna za zaščito lesa, ki je izpostavljen hudim vremenskim vplivom. Belinka beltop namreč vsebuje UV filtre in absorberje, poleg tega pa tudi lovilce prostih radikalov, ki učinkovito preprečijo propadanje premaza, zato je izdelek dolgo obstojen, površini pa daje sijoč videz, še posebej primeren je za okna in vrata. Cene Belinka premazov so seveda odvisne od količine in vrste izdelka, najboljše cene Belinka izdelkov pa boste našli v naši spletni trgovini, kjer lahko izbirate med široko ponudbo izdelkov, med katerimi so tudi avto oprema, barve, lepila in kemični izdelki, bela tehnika, biomasa, jermeni, klimatske naprave, čistila, elektro material.