Lepila

Neostik združuje vrsto univerzalnih, sekundnih in specialnih lepil najboljše kakovosti

Neostik lepilo, zaradi svoje neoporečne kakovosti, enako uporabljamo že 50 let. Sprva je bil Neostik prvo univerzalno lepilo na področju nekdanje Jugoslavije, kasneje pa je podjetje Helios Kemostik, lepilo izdelano na osnovi kavčuka, še izboljšalo in razvilo tudi nekaj specialnih lepil (Neostik Universal, Neostik lepilo za les …).
Lepilo Neostik najdete tudi v naši ponudbi gradbenega materiala. Sprehodite se med policami EVJ Elektroprom trgovskega centra ali pa izdelke poklikajte v naši spletni trgovini, kjer boste našli bogato ponudbo visokokakovostnih lepil.

neostik-lepilo

neostik-tuba

Neostik lepilo prekaša podobne izdelke na tržišču

Danes je Neostik blagovna znamka, ki združuje številne izdelke, univerzalno lepilo Neostik Universal, sekundna lepila, celo vrsto poliuretanskih, epoksidnih in disperznih lepil. Neostik še vedno prekaša številna druga lepila na tržišču, saj je ob pravilni uporabi na suhih in očiščenih površinah, spoj med površinami izjemno trden in celo vodoodporen. Neostik je več kot lepilo, je tesnilno sredstvo, ki v enem produktu nadomešča montažno lepilo, silikon in akrilno tesnilno maso. Uporabljamo ga na različnih področjih za različne izdelke. Primeren je tako za domačo uporabo, kakor tudi v industriji. Neostik lepilo se ne vleče in ne tvori zračnih mehurčkov, prav tako nima neprijetnega vonja. Izpostavljenost vlagi njegove učinkovitosti ne zmanjšuje, prav tako je odporen na zelo nizke ali zelo visoke temperature.

Upoštevajte preprosta navodila za uporabo in Neostik lepilo vas ne bo razočaralo.

Da bo lepilo kar se da optimalno opravilo svojo nalogo, je pomembno, da površine pred lepljenjem očistite vse umazanije, mastnih madežev in prahu. Med sabo ne lepi le enakih materialov, pač pa lahko plastiko, papir, gumo, tekstil, celo kamen ali steklo, poljubno kombinirate. Neostik v tubi je najenostavneje nanašati, zato ga uporabljajo mladi in stari. Lepilo v večjih embalažah, pa je potrebno pred uporabo dobro premešati, za nanos pa uporabite krajši, trši čopič ali lopatico. Lepilo nanesite v enakomernem in tankem sloju na obe površini, ki jih želite zlepiti. Med lepljenjem poskrbite tudi za ustrezno zračenje prostora ter preprečite stik lepila s kožo, ker je snov vnetljiva, pa ga ne uporabljajte neposredno ob odprtem ognju. Gradbeni material in pripomočke za njegovo obdelavo (Neostik v tubi, Neostik lepilo za les …) si izberite iz naše bogate ponudbe. Lepilo je dobavljivo v različnih velikostih (Neostik v tubi od 50 ml naprej in v večjih pločevinkah). V našem asortimentu pa najdete tudi druga ugodna lepila, barve in podobne kemične izdelke namenjeni domači ali profesionalni uporabi.

V ponudbi imajo tudi lepilo MEKOL ter barve JUPOL.