Gradbeni materiali

Jubolin je gradbeni material brez katerega ne gre

Jubolin, masa za izravnavanje in fino glajenje notranjih stenskih in stropnih površin, je nepogrešljiv gradbeni material. Jubolin se lahko uporablja na vseh vrstah objektov, stanovanjskih, industrijskih ali poslovnih. Z Jubolinom obdelane stene so primerne za nadaljnjo dekorativno obdelavo, kot je lepljenje tapet ali barvanje z disperzijskimi zidnimi barvami. Jubolin je že ob nakupu pripravljen za takojšnjo uporabo, njegova nizka cena pa omogoča, da je resnično dostopen vsem, ki ga potrebujete. Obiščite našo specializirano trgovino z gradbenim materialom EVJ Elektroprom in si izberite svoj Jubolin kit – cena je navedena ob izdelku.

Izravnalna masa, ki se oprime vsake površine

Z razpokami in luknjami, se boste najlažje spopadli s pomočjo Jubolin kita. Cena, ki jo najdete na naših prodajnih policah je ugodna, ker prodajamo tudi ostali gradbeni material, pa boste največ prihranili s tem, ko boste vse kupili na enem mestu. Za Jubolin cena nikakor ni previsoka, saj gre za prvovrsten in nepogrešljiv izdelek. Jubolin masa za izravnavanje sten se namreč dobro oprime apnenih in cementnih finih ometov, neometanih betonskih površin, mavčnokartonskih ali ivernih plošč, pod določenimi pogoji (preberite navodila za uporabo ali se posvetujte z našimi prodajalci), pa ga lahko uporabljate tudi na že prebarvanih površinah.

jubolin2

jubolin1

Zakaj izbrati Jubolin kit? Cena in kakovost bosta prepričali vsakega.

Jubolin masa za izravnavanje sten in stropov je vsestransko uporabna in odlično zapolni vse vdolbine, razpoke in luknje. Pomembno je le, da podlago ustrezno pripravite. Poskrbite, da bo trdna, suha in očiščena vse umazanije, predno nanjo nanesete Jubolin kit. Cena je odvisna od pakiranja. Jubolin je pakiran v plastičnih vedrih po en, tri, osem ali petindvajset kilogramov. Pri nas je na voljo od 1,80 EUR.
Klasični Jubolin kit, pa ni edini, ki ga najdete v naši ponudbi. Cena mase Jubolin Reparatur je pri nas le 1,60 EUR. Jubolin Reparatur je sicer primeren izključno za popravilo manjših poškodb, rež in razpok. Odlikuje ga izredna tiksotropnost, kar pomeni, da »ne teče in ne leze« iz poškodb v zidovih ali stropih. Prav kakor klasična Jubolin masa za izravnavanje, pa je že ob nakupu pripravljen za nanos. Če natančno veste, kateri Jubolin boste izbrali, ga lahko naročite v spletni trgovini kar iz naslanjača, mi pa vam ga dostavim na želen naslov. V kolikor potrebujete strokovni nasvet, pa ste vedno vabljeni med naše police, kjer vam bomo izkušeni prodajalci pomagali najti Jubolin ali kateri koli drugi izdelek, ki ga potrebujete.

V ponudbi imajo še BARVE in LEPILA.

Ukvarjajo pa se tudi z:

– RAZSVETLJAVO,

– KLIMATSKIMI NAPRAVAMI,

– OGREVANJEM.