Kuhinja Dankuchen
Kuhinja

Naj bo kuhinja Dankuchen vaša naslednja izbira

Kuhinja Dankuchen je še vedno med najbolj prepoznavnimi in poznanimi v tem delu Evrope. Gotovo ste že kdaj slišali zanje ali občudovali kakšen model prepoznavne te znamke kuhinj. V podjetju Prevc smo njihovi zastopniki za Slovenijo, ki v svojih salonih in prodajnih mestih poleg tega imena ponujamo tudi druge znane proizvajalce iz sveta kuhinj. V naših salonih se zrcali naš trud in tradicija, ki jo razvijamo že 25 let. Radi vam pomagamo tudi z nasveti in predlogi, saj vemo, da je osebni pristop pri strankah najbolj cenjen. Kuhinja je eden tistih prostorov doma, ki je povezan s številnimi čustvi in družinskimi trenutki, saj tam pripravljamo hrano in preživljamo veliko časa. Ravno zato mora biti opremljen primerno in osebno, da vam bo v kar največje zadovoljstvo. Če boste izbrali med kuhinjami Dankuchen, gotovo ne boste razočarani, saj jih odlikuje velika trpežnost, estetskost in funkcionalnost. Kuhinje Dankuchen pa so tudi zelo raznolikih stilov, med katerimi vsak najde primernega zase. Ne glede na slog pa je pomembno, da je kuhinja dobro osvetljena. LED osvetlitev je s tehnološkim razvojem izgubila svoj hladen, neprijazen videz in se še naprej uporablja v kuhinjah Dankuchen na inovativne načine. Lahko se odločite za vklop svetil prek udarca s prstom ali za senzorska LED svetila, kar je učinkovitejše in daljše od halogenskih in fluorescentnih žarnic.

Ideje za moderne kuhinje

Rustikalne kuhinje se spet vračajo

Rustikalne kuhinje so bile nekaj časa po nepotrebnem zapostavljene, zdaj pa se spet vračajo. Les in teženje k uporabi naravnih materialov ter stremenje po čim bolj naravnem načinu življenja so za mnoge spet postali prioriteta pri iskanju čim bolj ekoloških rešitev. Tako ni nujno, da so trendi vedno sodobni, ampak da so večni. V rustikalnih kuhinjah lahko občudujemo več dekorativnih omar, ostale naravne materiale, zlasti kamen in kovino ter edinstvene obdelave stropov. Svojo kuhinjo Dankuchen lahko dopolnite z marmornim točilnim pultom ali vključite tudi druge marmorne dodatke. Različne vrste kamna se dobro ujemajo z naravnimi poudarki iz lesa, kot je kuhinjska napa. Svetujemo pa vam tudi, da ne pozabite na strop, ki je lahko pika na i. Za pogosto prezrte površine nad glavo lahko uporabite lesene tramove, opaže ali dekoracije iz mavca, medtem ko letve dopolnjujejo obliko kuhinjskega otoka ali delovnega prostora spodaj in vam lahko pomagajo razmejiti večje monotone kuhinje. Vračajo se tudi starinske bele ploščice, ki jih poznamo iz bolnišnic ali železniških postaj. So med najbolj priljubljenimi trendi, ki jih vidimo v novih kuhinjah, saj dajejo videz čistosti. Namestiti jih je razmeroma enostavno in njihova življenjska doba je dolga. Če jih položite, takoj osvetlite kuhinjo ali prekrijete celotno steno ter tako ustvarite videz po meri, ki ustreza vaši osebnosti.

Kuhinja Dankuchen

Bele kuhinje niso več sterilne, priljubljena tudi kuhinja z otokom

Bele kuhinje so bile včasih sinonim za minimalizem, zdaj pa je tudi to lahko poligon ustvarjalnosti. Še en zanimiv trend je kuhinja z otokom, ki ni več nujno omejena zgolj na prostorne kuhinje. Pri ohranjanju odprte razporeditve pa otoki omogočajo svetlobi, da brezhibno in enakomerno potuje skozi prostor. Ne le, da višinski otoki povečujejo intimnost kuhinje, optično in praktično tudi razširjajo dragocen prostor za delo in pripravo hrane. Uporabite lahko različne materiale, ki vam služijo kot delovni pult. Pri tem sodobni pulti iz kvarčne površine zahtevajo manj vzdrževanja kot njihovi granitni kolegi in nudijo brezčasno trajnost. Poleg tega je svetleča površina bolj trpežna od drugih materialov, tako da je malo verjetno, da jo boste obrabili. Pulti iz kvarčne površine se dobro ujemajo s svetlimi in temno obarvanimi omarami, kar omogoča enostavno vključevanje v katerokoli model kuhinj.

Na spletni strani najdete moderne kuhinje, ideje in pričevanja

Pri nas ponujamo resnično veliko modernih kuhinj Dankuchen, ideje in pričevanja pa lahko najdete tudi na naši spletni strani. Predstavljamo vam podjetje in vse znamke iz naše ponudbe. V nasvetih vam predstavljamo novice in utrinke iz našega vsakdana ter zgodbe naših strank. Smo namreč usmerjeni v osebni pristop. Med drugim vam lahko svetujemo tudi glede razporeditve pohištva in aparatov, saj so kuhinje vse bolj odprte. Želja po neformalnem druženju v udobni kuhinji ta trend spodbuja in podpira s tem povezan življenjski slog. Ena od najbolj priljubljenih novosti v svetu kuhinj je tudi indukcijsko kuhanje, ki je hitro, varno in prijetno. Ker indukcijski štedilniki porabljajo malo toplote, so kuhinje vedno prijetno temperirane, površine pa so varne. S temi in podobnimi nasveti in predlogi vas v salonih Prevc pričakujemo vsak dan. Posvetili se vam bomo ter vam predlagali rešitve, kar najbolj prilagojene vašim zmožnostim in željam. Razumemo, da je nakup nove kuhinje praznik za celo družino, ki ga ni jemati zlahka. Ravno zato vam bomo namenili ves potreben čas. Vabimo vas, da pogledate ponudbo na spletni strani in se pri nas oglasite osebno. Za vsa vprašanja in informacije pa smo vam na voljo tudi po telefonu ali elektronski pošti. Pričakujemo vas vsak dan v Dorfarjah pri Žabnici ali v salonu Alples v BTC hali 10 v Ljubljani.