Montaža klimatskih naprav
Klime Ogrevanje in hlajenje

Montaža klimatskih naprav

Montaža klimatskih naprav Iblotovih mojstrov – ugodna in strokova

Montaža klimatskih naprav ni hišno opravilo, ki bi se ga lotevali sami. Kljub temu, da garancija klime velja za vse naprave iz našega kataloga, naj bo montaža klimatskih naprav opravljena strokovno in tako, da bo klima naprava delovala dolgo in brezhibno.
Montaža klimatskih naprav, ki jo za vas opravi ekipa mojstrov podjetja Iblo vključuje predogled prostora, kjer bo klima naprava stala, vgradnjo, priključitev klima naprave na električno omrežje in končno njen zagon. Najbolj razširjen klimatski sistem je sestavljen iz najmanj dveh ločenih enot, montaža klimatskih naprav tako vključuje namestitev zunanje in notranje enote. Pomembno je, da je montaža klimatskih naprav izvedena pravilno. Najprimernejši prostor za namestitev vam pomaga določiti naša ekipa na predogledu. Potrebno je upoštevati kako bo usmerjen zračni tok v prostoru, da bo klima naprava delovala nemoteče, prav tako pa upoštevati tudi dejstvo, da je zunanja enota vidna in kam jo postaviti, da ne bo pretirano kazila objekta.

 

Montaža klimatskih napravKlima naprava najvišjih standardov v Iblotovi ponudbi

Podjetje Iblo se že dvajset let specializira za učinkovito in hkrati varčno ogrevanje ter hlajenje prostorov. Ne odlašajte do poletja, pač pa si novo klimo zagotovite kar takoj, saj je klima primerna tudi za ogrevanje stanovanja, če je zunaj še hladno. Preverite našo ponudbo na spletu ali nam pošljite povpraševanje, lahko pa počakate, da bo velika akcija klimatskih naprav, kjer boste gotovo našli klimo zase. Ob nakupu vam pripada tudi garancija klime, saj vam želimo zagotoviti, da resnično kupujete le naprave najvišjega standarda.

 

Garancija klime za vse aparate v naši ponudbi

Garancije klime, ki jo prejmete ob nakupu, ob upoštevanju navodil uporabe najvrjetneje sploh ne boste potrebovali. Posebno, če bo montaža klimatskih naprav izvedena pravilno in njena uporaba v skladu z navodili, si lahko obetate še dolgo in brezskrbno hlajenje v vročih dneh. Prepustite montažo našim montažerjem, ki se redno izobražujejo pri proizvajalcu LG klim iz naše ponudbe. V kolikor pa boste opravljali tudi redne servise vaše klime, pa vam lahko osnovno garancijo klime še podaljšamo, zato ne odlašajte z obiskom naše trgovine.