Vhodna vrata

Moderna vhodna vrata z inovativnimi elementi, tudi po meri

Moderna vhodna vrata so odraz hiše in tudi prvi vtis, ki ga o našem domu dobijo gostje. Zato naj bodo res vrhunska, kar pomeni, da odražajo vaš osebni stil, so varna in tehnološko dovršena. V podjetju Pirnar se lahko pohvalimo z izbiro izjemnih vhodnih vrat, ki zaradi svoje inovativnosti v dizajnu prejemajo tudi svetovne nagrade. Pri nas lahko izberete svoja nova lesena ali alu vhodna vrata, ki vam jih izdelamo tudi povsem po meri. Vaše želje, dimenzije, posebne potrebe bomo upoštevali in z vami sodelovali, dokler skupaj ne pridemo do idealne rešitve. Seveda vam z veseljem svetujemo tudi pri pomembni odločitvi, katera vhodna vrata izbrati. Pri tem vam bodo v pomoč naši razstavni eksponati ter prijazni in izkušeni svetovalci.

Naročite vhodna vrata po meri

Vsaka vhodna vrata Pirnar so unikatna, tako kot je unikatna tudi vaša hiša. Če vam ustreza, lahko naročite katera od klasičnih vrat iz naših različnih serij, a vhodna vrata vam izdelamo tudi popolnoma po meri. Prava vhodna vrata so trdna, praktična, hkrati pa tudi estetsko dovršena in seveda zelo varna. So dobro toplotno in zračno izolirana ter s tem zagotavljajo udobje prebivalcev hiše.

Vhodna vrata po meri so resda nekoliko dražja, a zato popolnoma prilagojena vašim potrebam in slogu. Moderna vhodna vrata nimajo več kljuke in klasične ključavnice, dandanes so bolj pogosti elektronski sistemi za zaklepanje. Največ izbire je za lesena ali alu vhodna vrata, najpogostejša je kar njuna kombinacija. Seveda pa je izbire toliko, kot je široka vaša domišljija. Pri Pirnarju se ne ustrašimo niti najzahtevnejših nalog in bomo z vami zavzeto iskali rešitve, kako do najlepših visoko kvalitetnih vrat, ki bodo tudi energetsko učinkovita.

Moderna vhodna vrata

Moderna vhodna vrata na prstni vtis

Med našimi najbolj modernimi vhodnimi vrati kraljujejo Pirnar Ultimum Pure vrata s sistemom OneTouch. Takšna vrata imajo nevidno potezalo, ki se samodejno izvleče po prepoznanju lastnika prek čitalnika za prstni odtis. Ko je prstni odtis odobren, potezalo razsvetli okolico, vrata pa se odklenejo. Za elegantno in povsem samodejno zapiranje vrat poskrbi specialen vzmetni mehanizem, ki je neodvisen od vira napajanja. Tako bo tudi zapiranje popolnoma varno. Z vrati ni mogoče manipulirati in so zelo varna, seveda pa je mogoče v sistem vnesti več prstnih odtisov. Odlična bodo za sodobne stanovanjske in poslovne objekte, ki si zaslužijo moderna vhodna vrata. In še najboljša prednost? Ne rabite skrbeti, da bi pozabili ali izgubili ključ. Življenje bo tako veliko bolj enostavno, vi pa boste šli od doma z eno skrbjo manj.

Katera vhodna vrata izbrati za vašo hišo, stanovanje ali podjetje

Pri odločitvi boste morali najprej pretehtati, ali želite lesena ali alu vhodna vrata. Ob razmisleku, katera vhodna vrata izbrati, naj se vam misel ustavi pri kakovosti, stilu, ceni, barvi, dimenzijah in materialih. Danes je možno kombinirati tudi več različnih materialov. Biti morajo skladna z značajem hiše in seveda protivlomna, saj je poleg lepega videza njihova prva naloga, da vas varujejo pred nepridipravi.

Če ste popolnoma brez idej, si za lažjo izbiro vhodnih vrat oglejte razstavne eksponate v naših salonih v Ljubljani in Mariboru, kjer vam bodo z nasveti in idejami pomagali naši profesionalni svetovalci. Na ogled imate med 50 in 60 najbolj prodajanih modelov, ki si jih lahko ogledate z vseh strani in jih v živo otipate. Da vam bomo lažje pomagali, fotografirajte hišo z vhodne strani in nam jo pokažite v salonu. Pri Pirnarju cenimo prav vsako stranko. Naša izvedba je brezhibna, saj nam veliko pomeni prav vsak detajl pri izdelavi. Zato ste lahko prepričani, da pri nas dobite odlična vhodna vrata, tako kvalitetna, da jih ni več mogoče izboljšati. Inovativne moderne oblike, udobne rešitve in izvirnost izdelkov bodo prepričali tudi najzahtevnejše. Vaša nova Pirnar vrata bodo vredna občudovanja.

Moderna vhodna vrata so dobra investicija

Vhodna vrata poleg naših obiskovalcev opazijo tudi investitorji in nepremičninske agencije. Moderna vhodna vrata so izvrstna investicija, saj zelo povečajo vrednost vaše hiše. Gre za relativno majhno naložbo, ki znatno vpliva na vrednost nepremičnine in vrednotenje pri kupcih, še posebej to velja za vrata po meri.

Če želite navdušiti s svojo edinstvenostjo, poiščite vrata v naših kolekcijah OneTouch, Pure in Multilevel. Za tradicionalne hiše priporočamo kaj iz kolekcije Clasicco. Minimalistični slog, brez poudarkov in umirjenih oblik najdete v kolekciji Premium. Vrata in prostor pred njimi pa magično osvetlite še z vgrajeno osvetlitvijo.

Iz rokodelske družinske obrti do modernih vhodnih vrat z najnovejšo tehnologijo

V podjetju Pirnar smo svojo pot začeli leta 1968 kot družinska obrtna delavnica, danes pa smo pravi inovatorji, med vodilnimi v Evropi na področju vhodnih vrat. Cenijo nas po vsem svetu, zaposlujemo pa že 200 ljudi. Želimo, da so vsaka naša vrata mojstrovina, zato pri izdelavi uporabljamo najnovejše stroje, a kljub temi vrata ročno dodelajo naši mojstri, da se ohrani tradicija in visoka kakovost ročnega dela. V našem logotipu je konj, simbol neukrotljive drznosti in inovativnosti, njegova krila pa predstavljajo ustvarjalno noto. Naš moto do danes ostaja: “Čudovito. Drzno. Brez kompromisov.”