sedežne garniture
Pohištvo Sedežne garniture

Sedežne garniture z relax funkcijo in vzmetenim ležiščem – različne dimenzije

Sedežne garniture – dimenzije, oblike in materiali po vaših željah

Sedežne garniture, katerih dimenzije so odvisne predvsem od danega prostora in želj posameznika, predstavljajo srce dnevne sobe. Gre namreč za osrednji in najbolj uporaben predmet, ki ni samo na ogled, ampak ga tudi zelo pogosto uporabljamo. Zato je še kako pomembno, da se na sedežni garnituri počutimo sproščeno in udobno. Izbira ustrezne sedežne garniture (dimenzije po naročilu) je zato še kako pomembna.

Prodajno razstavni salon Natuzzi ponuja elegantne usnjene sedežne garniture v klasični ali kotni izvedbi, pa tudi sedežne garniture iz blaga v različnih barvah in vzorcih. Prav vsi modeli se ponašajo z elegantnim dizajnom in prefinjenimi detajli, ki podajo garnituri še tisto zadnjo piko na i in popolno estetsko dovršenost. Moderne sedežne garniture lepo dopolnijo vsako dnevno sobo. Z uporabo inovativne tehnologije poskrbijo za vrhunsko udobje, ki se med drugim lahko zagotovi s stopenjskim dvigovanjem naslonov za glavo. Številne počivalne funkcije ter udobno oblazinjenje omogočajo udobno sprostitev ali počitek. Oblika sedežne garniture je lahko v obliki črke L, in kot takšno jo lahko postavite v središče prostora ali pa v kot ter tako kar najbolje izkoristite prostor. Sedežne garniture pogosto sestavljajo dvosedi in trosedi, večkrat se jim pridruži tudi enosed oz. fotelj. Dimenzije sedežnih garnitur so večinoma prilagodljive vašim željam, zato so dimenzije, navedene na spletni strani, le informativnega značaja.

sedežne garniture

Širok izbor usnja in tkanin navdušuje še tako zahtevne okuse

Ne samo, da so sedežne garniture na voljo v različnih dimenzijah, na voljo je tudi širok izbor usnja in tkanin, ki ustrezajo vsakemu domu in različnim slogom vašega življenja. V kolikor iščete klasično sedežno garnituro, boste navdušeni nad mehkim in finim naravnim usnjem. V primeru, da imate otroke ali domače hišne živali, se lahko odločite za PROTECTA usnja, ki so ravno tako lepa, predvsem pa trajna in esnotavna za čiščenje ter vzdrževanje. Tisti, ki bi radi sedežno garnituro v blagu, pa lahko izbirate med številnimi naravnimi in tehničnimi tkaninami v velikem številu različnih barv in struktur.

Sedežne garniture z relax funkcijo za še več udobja

Udobna sedežna garnitura je nepogrešljiva v vsakem domu, zato si je pri nakupu smiselno omisliti tako, ki je izdelana iz kvalitetnih materialov in je dovolj trdoživa, da nam bo služila še dolga leta. Nadvse priljubljene so sedežne garniture s počivalniki oziroma z relax funkcijo, saj omogočajo sedenje v nadvse udobnem položaju. Rahel dotik s prstom je dovolj, da se naslon za glavo ali hrbet premakneta v drugačen naklon. To omogoča večjo sprostitev po napornem delovniku, udobno gledanje televizije ali klepet z družinskimi člani. Sedežne garniture z relax funkcijo so na voljo v različnih barvah in dimenzijah, v usnju ali tkanini. Relax mehanizem je lahko vgrajen v poljubno število sedežnih elementov. Kjer je vgrajen relax mehanizem je priporočljiv tudi nastavljiv vzglavnik oz. opora za glavo. Relax mehanizem je električen, enostavno ga upravljamo preko dveh tipk, ki sta skriti v sedežu.

sedežna garnitura

Sedežne garniture z vzmetenim ležiščem za prihranek prostora

Sedežne garniture z vzmetenim ležiščem so primerne za vse, ki zaradi prostorske stiske sedežno garnituro uporabljate tudi kot ležalno površino oziroma posteljo. Sedežne garniture z vzmetenim ležiščem za vsakodnevno spanje imajo vgrajeno kakovostno vzmetenje ki nadomešča posteljo in nudi kvalitetno ležalno površino. Za večje udobje ležalne površine uporabnikom priporočamo nakup posteljnega nadvložka, ki je sestavljen iz 100% bombaža in omogoča udobnejše spanje.
tako kot to velja za vse sedežne garniture, so tudi tukaj dimenzije prilagojene prostoru uporabnika, kot je tudi izbira materiala.
Za večje udobje imajo sedežne garniture z vzmetenim ležiščem dodatne vzglavnike, ki nudijo optimalno oporo vratu in glavi. Vzglavniki so premični oziroma so že vgrajeni v sedežno garnituro, odvisno od modela sedežne garniture.

Funkcionalna sedežna garnitura izdelana po meri posameznika

Izdelava sedežne garniture po meri je povsem prilagojena željam in potrebam uporabnika. Sedežna garnitura je tako v celoti prilagojena prostoru, omogoča funkcionalnost in popoln izkoristek slehernega prostega kvadratnega centimetra. Za izdelavo sedežne garniture po meri se pogosto odločimo tudi takrat, kadar v obstoječi serijski ponudbi ne najdemo želene sedežne garniture oz. so dimenzije preveč standardne. Izdelava po meri pogosto odraža željo po individualnosti in izpolnitvi osebnih pričakovanj. Sedežne garniture po meri dajo prostoru večji izkoristek in lepši estetski videz, uporabniku pa večjo funkcionalnost in udobje. Pri načrtovanju sedežne garniture se lahko poigravate z dimenzijami, materiali, oblikami in barvami, ki bodo olepšale videz dnevne sobe.

Natuzzi – vrhunske sedežne garniture za vsak dom

Če iščete vrhunske sedežne garniture, katerih dimenzije so odvisne od vaših želja in potreb, potem je prodajno razstavni salon Natuzzi v Ljubljani prava izbira za vas. Sedežne garniture Natuzzi odlikujejo moderen dizajn, vrhunski materiali in izredna udobnost. Za večino sedežnih garnitur Natuzzi so značilne čiste linije, združene z najrazličnejšimi mehanizmi, ki sedežne garniture oplemenitijo z dodatno namembnost v obliki postelje, prostora za hrambo ali počivalnika.Obiščite spletno stran in preverite bogato ponudbo. Vabljeni tudi v prodajno razstavne salone.