Ga kuhinje po meri
Kuhinja

Male kuhinje – ideje za opremo in pohištvo so skoraj neomejene

Vsakdo se je že kdaj srečal s stisko s prostorom, saj naši domovi niso vedno tako veliki kot bi si želeli. Tudi če živimo v zelo majhnem stanovanju potrebujemo malo kuhinjo, ideje za opremo kuhinje pa moramo dobro pretehtati in se odločiti kaj res potrebujemo. Prostor ne sme biti preveč nasičen in kuhinja mora biti funkcionalna kljub svoji majhnosti in kljub temu, da se ne more ponašati z razkošjem prostora. Čeprav ideje za male kuhinje ne morejo biti tako neomejene kot so lahko za velike, vam s pomočjo 3D izrisa sestavimo krasen prostor, v katerem boste z užitkom pripravljali hrano in skupaj z družino sedli za mizo. S pomočjo dobrih idej bo mala kuhinja vašega stanovanja prav tako srce vašega doma. Prostor je potrebno le dobro organizirati in ga urediti tako, da lahko različne stvari opravljajo več funkcij. Kljub temu, da je kuhinja mala je dobra ideja, da uporabite kuhinjski otok kot jedilno mizo ali pa z majhno klopjo podaljšate kuhinjske elemente, nad katere lahko postavite police. Vaše ideje za malo kuhinjo vam bomo pomagali realizirati s pomočjo 3D izrisa, ki bo poskrbel, da bo prostor res praktičen in uporaben, prav tako pa si pri odločitvi lahko pomagate s katalogom modernih kuhinj.

Ga kuhinje po meri

Vam primanjkuje idej za malo kuhinjo?

Pri nas vas čaka rešitev s pomočjo online programa za 3D izris opreme kuhinje. S tem programom lahko preizkusite različne možnosti in več različnih kombinacij ter se prepričate kakšna kuhinja bo za vas najboljša in najustreznejša. 3D izris vam bo prišel zelo prav če iščete ideje za male kuhinje, kotne ali rustikalne, masivne ali moderne kuhinje. Katalog naših izdelkov lahko poiščete na naši spletni strani in z njegovo pomočjo in s pomočjo programa za 3D izris sestavite vašo sanjsko kuhinjo. Ko se boste lotili sestavljati opremo kuhinje in vse kar sodi zraven, morate upoštevati kar nekaj pravil, toda ker so okusi ljudi različni bo vaša kuhinja zagotovo unikatna in posebna. Upoštevajoč zakonitosti in omejitve prostora v katerem bo stala vaša nova kuhinja, uporabite online program za 3D izris kamor boste vrisali opremo kuhinje, ki vam je po volji in dimenzije prostora. Pozorni bodite na vrata in okna, grelna telesa, priklope za vodo, elektriko in podobno. Če boste imeli težave s 3D izrisom idej za malo kuhinjo, kar se rado zgodi, se lahko obrnete na strokovnjake našega podjetja in se naročite na brezplačen 3D izris. Naši profesionalci vam bodo s pomočjo izkušenj in strokovnega znanja z lahkoto svetovali in vam pomagali načrtovati opremo kuhinje. 3D izris lahko naredimo v našem salonu ali pa ga opravimo pri vas doma. Na naši spletni strani poiščite obrazec za prijavo, ga izpolnite in nam ga pošljite. Poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času, da se dogovorimo za brezplačni 3D izris.

Moderna kuhinja po meri

Načrtovanje vaše nove moderne kuhinje – katalog vam bo v pomoč

S pomočjo našega kataloga modernih kuhinj, boste lažje izbrali in se odločili katera kuhinja je za vaš dom najbolj primerna. V veliko pomoč vam bo tudi naš online program za 3D izris opreme kuhinje. Tudi pri načrtovanju moderne kuhinje morate biti pozorni na dimenzije in obliko prostora. Oprema kuhinje je lahko oblikovana različno. Glede na pravokotno obliko prostora so zaradi racionalnosti opreme kuhinje, elementi navadno razvrščeni ob stenah. Kljub tradicionalnosti pa si lahko omislite kuhinjski blok ali mogoče otok, lahko pa standardni kuhinjski niz oblikujete drugače če vam prostor to dopušča. Če je vaš prostor majhen boste v našem katalogu za moderne kuhinje našli tudi prenekatero idejo za male kuhinje, ki bo s pomočjo programa za 3D izris postala izvedljiva, saj boste sami ali s pomočjo naših risarjev in strokovnjakov preizkusili več možnosti, dokler ne boste našli tiste, ki bo prava za vas. V našem katalogu modernih kuhinj si lahko ogledate in se odločate med čistimi, ravnimi linijami in drznimi barvami, oglejte si kuhinje visokega sijaja ali mat, na voljo so vam različne postavitve in priznane znamke. Ker kuhinjo ne menjate vsako leto je, preden se zares odločite, potreben temeljit razmislek, zato pridite v naš prodajni salon, zberite informacije, ki vas zanimajo da bo vaša odločitev lažja.

Moderne kuhinje iz našega kataloga dopolnite s čudovitimi aparati

Pri nas vas zagotovo čaka najboljša izbira kuhinj in gospodinjskih aparatov. Njihova dostava je nad določenim zneskom brezplačna, odpeljemo pa tudi vaše odslužene aparate. S pomočjo programa za 3D izris boste zagotovo našli kuhinjo zase, mi pa bomo poskrbeli, da realiziramo vaše ideje za male kuhinje, moderne kuhinje ali katerekoli kuhinje vam srce poželi. Dobrodošli ste v naših poslovalnicah v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Novem mestu in Levcu. Če se odločite naročiti gospodinjski aparat preko spleta, je postopek hiter, varen in uporabniku prijazen. Po oddanem naročilu bomo prejeto naročilo potrdili in se z vami dogovorili za rok dobave. Za vse dodatne informacije in naročila pa nas pokličite na našo brezplačno telefonsko številko.