okna lesena cena
Lesena okna

Lesena okna s polkni ali alu les? Izberite najboljše od najboljših proizvajalcev!

Lesena okna s polkni, lesena drsna okna, alu les okna – kaj pa vam najbolj ustreza? OKNA KLI Ambient d. o. o. je podjetje z dolgoletno tradicijo. Med proizvajalci lesenih oken zasedamo visoko mesto po kakovosti. Naš cilj je strankam ponuditi najboljša lesena okna, s proizvodnjo po naročilo pa se želimo še bolj približati vašim željam in potrebam. Na področju izdelave lesenih oken imamo ogromno izkušenj in potrebnega znanja, zato smo prepričani, da lahko izvedemo tudi najbolj zahtevne projekte. Naša osnovna usmeritev je zagotavljanje celovite ponudbe visoko kakovostnega stavbnega pohištva, od svetovanja do strokovne vgradnje in servisiranja. V naši ponudbi imamo poleg lesenih oken tudi alu les okna, v katerih sta združena dva odlična materiala, aluminij in les. Ne veste, katera les alu okna izbrati? Potrebujete pomoč pri izbiri oken? Vas zanima, kakšna so lesena okna smreka ali macesen ter kakšna je razlika med njimi? Vabimo vas, da nas obiščete v enem od naših prodajnih salonov, kjer vam bomo predstavili ponudbo oken in vam pomagali pri izbiri s strokovnimi nasveti.

lesena okna s polkni

Lesena okna s polkni zagotavljajo prijeten ambient in zasebnost

Okno ni samo okvir s steklom – je veliko več. Okno ponuja pogled v zunanjost, v prostor pa spušča prijetno toploto in svetlobo. Okno varuje vaš prostor in dom, nudi varnost in zagotavlja diskretnost. Vaše okno lahko dodatno zaščitite s senčili, kot so na primer polkna ali rolete. Različni dodatki na oknih lahko posnemajo navdih pretekle arhitekture in tradicije, lahko pa tudi nakazujejo trende prihodnosti. Če bi želeli okno še dodatno zaščititi, hkrati pa estetsko dopolniti, so lesena okna s polkni odlična rešitev. Pri nas so vam na voljo različni lesni odtenki polken in različne barve po RAL lestvici. Lesena polkna omogočajo učinkovito zaščito pred dežjem, soncem ter pred nezaželenimi pogledi in obiskovalci. Izdelujemo veliko različnih tipov polken, ki se po potrebi prilagodijo arhitekturnim značilnostim vašega kraja. Polkna so izdelana iz prvovrstnega lesa ter opremljena s kakovostnim polkenskim okovjem, ki omogoča veliko različnih načinov odpiranja. Lesena okna s polkni zagotavljajo prijeten ambient in zasebnost. V poletnih mesecih bodo preprečila toploti, da prodira v notranjost prostora, v zimskih dneh pa jih odprite in dovolite toploti in svetlobi, da vstopi v vaš dom.

Zanesljivi proizvajalci lesenih oken v Sloveniji

Zanimanje za lesena okna v Sloveniji spet narašča. Temu gre pripisati dejstvo, da postajajo ljudje vse bolj okoljsko osveščeni, hkrati pa so mnogi prepoznali številne prednosti, ki jih imajo lesena okna. Les je naraven material in kot takšen najboljši in najbolj prilagodljiv material za izdelavo oken. Lesena okna ponujajo odlično izolacijo in odlično regulirajo vlago v prostoru. Naše podjetje med proizvajalci lesenih oken v Sloveniji zaseda visoko mesto. Zavedamo se, da okna niso le odprtine za svetlobo in zračenje, temveč veliko več. Z izbiro pravega okna lahko dolgoročno veliko prihranite pri ogrevanju ali ohlajanju objekta. Okna so pravzaprav ključnega pomena za udobje v zaprtih prostorih in prijetno bivanje. Lesena okna s polkni lahko hišo učinkovito zaščitijo pred negativnimi vplivi iz okolja in notranje prostore prijetno osvetlijo ter jih povežejo z zunanjimi. Med proizvajalci lesenih oken zato izberite najboljšega in najbolj zanesljivega partnerja.

lesena ali pvc okna

Ponudba lesenih oken

Naša ponudba lesenih oken je pestra in raznolika, zato smo prepričani, da bodo tudi najbolj zahtevni okusu našli nekaj zase oziroma izbrali najboljše za svoj dom. Sodobna konstrukcija in tehnologija ter sodobni materiali in okovja omogočajo neomejene oblikovalske možnosti. Vaša okna lahko z različnimi dodatki posnemajo navdih pretekle arhitekture in tradicije, ali pa pogumno nakazujejo trende prihodnosti. Naši izdelki ustrezajo vsem evropskim standardom, poleg tega so sodobno oblikovani in obdelani z najkvalitetnejšimi materiali, ki zagotavljajo trajnost in poceni vzdrževanje. Široka paleta toplotno in zvočno izolativnostnih vrednosti vam omogoča tudi zaščito pred hrupom, s tem pa nismo pozabili na varnost, ki je predpogoj za udobno bivanje in ena osnovnih potreb vseh ljudi. Lesena okna smreka ali izbira katerega drugega lesa je odločitev, ki jo prepuščamo vam. Mi pa vam lahko predstavimo prednosti lesenih oken, izdelanih iz smreke in ostalih vrt lesa. Poleg tega, da okna izdelujemo iz različnih vrst lesa, lahko pri nas dobite tudi les alu okna. Izbirate lahko tudi med dvoslojno ali troslojno zasteklitvijo. Alu les okna predstavljajo novost v našem programu, s čimer se želimo še bolj približati strankam in uresničiti njihove želje. Ne veste, katera les alu okna izbrati? Mi vam lahko pomagamo.

Lesena drsna okna in panoramske stene

Le redki se lahko pohvalijo s tako dolgo tradicijo, kot jo ima naše podjetje. Prav zaradi tega spadamo med najboljše in najbolj zanesljive proizvajalce lesenih oken v Sloveniji. Naša ponudba oken je zares široka, za vas lahko izdelamo tudi lesena drsna okna in prekrasne panoramske stene. Sodobna lesena okna so narejena iz lepljenih nosilcev, saj s tem preprečimo delovanje lesa (krivljenje, povešanje). Ena glavnih prednosti lesenih oken, ki je ostali materiali (PVC in aluminij) nikoli ne bodo mogli doseči, je ta, da je les naraven in okolju prijazen material. Vsi leseni izdelki, med katere sodijo tudi lesena okna, imajo prijeten videz in toplino naravnega materiala.