Kuhinje Erjavec
Kuhinja

Kotne kuhinje so lahko male ali velike, različnih barv in oblik

Kotne kuhinje Erjavec so narejene iz kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo najvišje udobje pri uporabi. Uporaba sodobne tehnologije omogoča izdelavo pohištva po zadnjih smernicah. Pohištvo, ki ga izdelujemo že skoraj pol stoletja je narejeno po meri kar pomeni, da se vsakemu kupcu posvetimo individualno, prisluhnemo njegovim potrebam in skupaj poiščemo najboljšo rešitev. Izdelava po meri je še posebej primerna za male prostore ali prostore nestandardnih dimenzij. Nemalokrat se zgodi, da je na razpolago prostor nepravilnih oblik, ki je posledica nenatančnega načrtovanja ali pa slabo izvedene gradnje. V takšnih primerih je potrebno izdelati element po meri. Prostor, ki je na voljo, je izkoriščen maksimalno, saj se pohištvo optimalno prilega. Kotne kuhinje izdelamo v raznih barvah in modelih, ene izmed najbolj priljubljenih so kuhinje visok sijaj v beli barvi. Pohištvo v beli barvi je primerno za prostore vseh velikosti, v prostor vnese občutek elegance in zračnosti, ga optično poveča in razsvetli. Pohištvo v beli barvi lahko kombiniramo z aparati ali ostalimi pripomočki v katerikoli drugi barvi. Zelo lep kontrast se ustvari med belim pohištvom v visokem sijaju in temnimi delovnimi površinami ter temnimi gospodinjskimi aparati. Tudi temno pohištvo ima svoj čar, z njim lahko ustvarimo čudovit ambient, ki se najbolj poda v velike prostore, ki imajo dovolj svetlobe. Odlično ga lahko kombiniramo z materiali kot so naravni kamen, inox in steklo. Kotna postavitev elementov je zelo priljubljena, saj nudi veliko delovnega prostora. Kotni element, je lahko izkoriščen kot shranjevalni prostor ali pa se vanj vgradi kuhalna plošča oziroma pomivalno korito. Moderne nove kuhinje v kotni postavitvi so opremljene z naprednimi in pametnimi aparati, ki nudijo enostavno uporabo in so energetsko varčni.

Kuhinje Erjavec

Kotne kuhinje, ki so razstavni eksponati, odprodajamo po zelo ugodnih cenah

Poleg redne prodaje pohištva po meri, nudimo tudi odprodajo eksponatov. Občasno je potrebno izdelati pohištvo, ki ga uporabimo v razstavne namene. Naj si bo to za razne sejme, za postavitev v raznih trgovinah ali pa v našem prodajno razstavnem salonu. Da se kupci lažje odločijo za nakup in da se prepričajo o kvaliteti izdelkov, moramo imeti na voljo različne razstavne eksponate. Na ta način se kupci spoznajo s tehnološkimi rešitvami, ki jih naše pohištvo ponuja. Velika prednost pri nakupu odprodajnega eksponata je ta, da je za nakup na voljo takoj. Za kotne kuhinje, ki jih izdelamo po naročilu je čas izdelave 2 meseca. Če jo potrebujete v zelo kratkem času, je odprodaja eksponatov odlična priložnost za nakup. Poleg takojšnje dobave imajo eksponati še eno prednost in to je zelo ugodna odprodajna cena. Odprodaja eksponatov kuhinj poteka skozi celo leto, edina slabost je, da je količina odprodajnih eksponatov omejena. V primeru, da najdete odprodajni eksponat, ki vam ustreza, vam svetujemo, da odločitev o nakupu sprejmete čimprej. Pohištvo v odprodaji, ki je kupljeno pri nas, vam tudi dostavimo in montiramo.

Kotne kuhinje v visokem sijaju imajo moderen izgled in so preproste za čiščenje

Izdelujemo velike in male kuhinje, ki nudijo vse kar rabimo za pripravo hrane in za druženje z družino in prijatelji. Kotne kuhinje v današnjem času niso več samo prostor, kjer se pripravlja hrana ampak so prostor, v katerem prebijemo zelo veliko časa. Zato njenemu načrtovanju in opremljanju posvečamo čedalje več pozornosti. V našem podjetju izdelujemo pohištvo za opremo celotnega stanovanja kar pomeni, da imate lahko stilsko usklajene vse prostore. Včasih so bile kuhinje ločene od ostalih dnevnih prostorov, danes pa so večje in povezane z jedilnico in dnevno sobo. Poleg tega, da nam kotna kuhinja estetsko ustreza, mora imeti tudi vse aparate in ostale male pripomočke, ki nam olajšajo delo. Zelo pomembna je tudi razsvetljava, ki ima funkcionalni in dekorativni namen. Male LED luči, ki so nameščene pod visečimi omaricami ali pa luči v vitrinah imajo možnost spreminjanja barve, kar poskrbi za čudovit in prijeten ambient. Kotne kuhinje imajo čiste moderne linije, nekateri modeli imajo ročaje skrite v vratcih in niso opazni, nekateri modeli pa imajo ročaje, ki dopolnjujejo celoten izgled. Male kuhinje so ponavadi izbira za garsonjere, počitniške objekte, poslovne prostore. Čeprav so male, morajo imeti vso potrebno opremo, ki se rabi pri pripravi hrane. Načrtovanje malih postavitev je kar zahtevno, saj moramo elemente na malem prostoru razporediti kar se da funkcionalno.

kotne kuhinje

Pri oblikovanju nove kotne kuhinje vam lahko pomagamo s 3d izrisom postavitve

Do nove kuhinje Erjavec v kotni ali katerikoli drugi postavitvi, pridete v štirih korakih. Najprej si je potrebno preko telefona ali mail-a rezervirati termin za obisk. Z našim prijaznim osebjem boste skupaj določili datum obiska našega salona. S seboj je potrebno prinesti tloris prostorov, saj vam le tako lahko naši strokovnjaki predlagajo optimalno rešitev za vašo kuhinjo. Za tem sledi 3d izris, ki ga pripravimo na podlagi načrtov in vaših želja. 3d izris je v veliko pomoč arhitektom in kupcem, saj si tako lahko do potankosti predstavljajo opremljen prostor. Kupci lahko predlagajo spremembe postavitev pohištva, barv, materialov, oblik. V kolikor se kupec odloči za nakup naše kotne kuhinje, je 3d izris brezplačen. Naslednji korak je izdelava pohištva, v naši proizvodnji v Ljubljani. Po potrditvi naročila, je pohištvo izdelano v roku dveh mesecev. Ko je pohištvo pripravljeno, se dogovorimo za termin montaže.