Elektro materiali Razsvetljava Svetila

Led paneli bodo kljubovali tudi najzahtevnejšim pogojem dela

LED paneli so odlična rešitev za industrijske obrate in večje (ali manjše) delavnice. Razvoj svetil vse bolj sledi potrebam industrije, ki potrebujejo prilagojeno razsvetljavo glede na njihovo proizvodnjo. LED paneli so prilagojeni uporabi v najbolj zahtevnih industrijskih obratih, kot so tovarne, skladišča, hale itd. V podjetju Jaka & I d.o.o. boste v liniji izdelkov Proline našli stropna LED svetila, ki bodo kljubovala tudi najzahtevnejšim pogojem dela.

Vrhunski LED paneli za podjetja in dom

Zakaj so LED paneli odlični za vsako delavnico in industrijski obrat?

LED paneli so vzdržljivi, zmogljivi in omogočajo nemoteno delovanje sistema razsvetljave. Ohišje iz aluminija in nerjaveči vijaki jih ščitijo pred mehanskimi poškodbami in jim omogočajo brezhibno delovanje v najtežjih pogojih, kot so vročina, mraz, prah in vlaga. LED paneli nudijo različne svetlobne rešitve, ki jih lahko prilagodimo okolju glede na svoje potrebe. Ker so namenjeni industrijskim obratom, delavnicam in poslovnim prostorom, je njihov videz minimalističen. Dodatne možnosti namestitve s pomočjo obešal omogočajo tudi visečo namestitev. Kam jih bomo namestili, je odvisno predvsem od potreb dela in prostora. Stropne LED svetilke namreč omogočajo precej prilagodljivo in dinamično namestitev. Tanko ohišje omogoča, da se LED paneli zlijejo z okoljem in omogočijo dobre pogoje za delo. Stropne svetilke LED postajajo sinonim za energijsko učinkovitost in so dobrodošla izbira za vse prostore z večjo kvadraturo. Ne le, da bo delovno okolje imelo večjo svetlobno učinkovitost, temveč bomo prihranili nekaj denarja tudi pri stroških za električno energijo.

Različni modeli stropnih svetilk

Kako izbrati stropne svetilke, ki bodo ustrezale naši dejavnosti?

Ponudba stropnih LED svetilk je precej pestra, zato je pred nakupom dobro vedeti, kam jih bomo namestili, kaj bodo osvetljevale in kakšna naj bo njihova velikost. Razumljivo je, da večje hale in skladišča potrebujejo precej drugačno razporeditev stropnih svetilk kot pisarne. Razporeditev razsvetljave je torej odvisna od dejavnosti, ki jo podjetje opravlja. Temu primerno lahko izberemo točkasto razsvetljavo, ki je precej pogosta v delavnicah in razpršeno razsvetljavo, ki je bolj pogosta v poslovnih prostorih, kot so pisarne. Izbiramo lahko med različnimi stropnimi LED svetilkami. Na izbiro so viseče stropne svetilke, takšne, ki so namenjene nizkim stropom, takšne, ki kljubujejo vlagi in zagotavljajo nemoteno delovanje do 50 000 ur. Vsem pa je skupno to, da so narejene iz aluminija, ki zagotavlja kakovostno odvajanje toplote ter čas do polne svetilnosti, ki je 1 s. Večina stropnih LED svetil je zaradi tankega ohišja ustreznih za vgradnjo v spuščene Armstrong strope, ki jih lahko najdemo na letališčih in v šolah. V podjetju Jaka & I d.o.o. smo razvili linijo Proline, ki je namenjena in zasnovana za večje industrijske prostore in delavnice. Med pestro ponudbo boste našli različne stropne LED panele, kot so LPK40/LED PRO, LPK/LED ELITE in LPK44/LED PRO s časom delovanja do 30 000 ur ali stropne LED svetilke, kot sta Chess 50500 in Chess 50506, ki ju odlikuje 50 000 ur dolga življenjska doba.