Vrhunske kuhinje po meri
Kuhinja

Moderne kuhinje od A do Ž: od največjih dimenzij do moderne blok postavitve

Moderne kuhinje so lahko zelo preproste in umirjene, v beli ali črni barvi in brez pretirano izstopajočih detajlov, ali pa nekoliko drznejših, živih barv, ki v hipu pritegnejo pozornost. Ne obstaja torej zgolj eno pojmovanje tega, kaj je trenutno moderno, ko gre za vprašanje notranje opreme. To pomeni, da imate ogromno manevrskega prostora, da med številnimi možnostmi poiščete kombinacijo lastnosti, ki bo pisana na kožo vam in vašemu domu. Za začetek je smiselno zbrati različne ideje za kuhinje po meri, ki pa jih nato po želji prikrojite po svoje, da bo končna podoba prostora resnično unikatna. Seveda pa potrebujete nato nekoga, ki poskrbi, da izdelava po naročilu zares poteka z upoštevanjem vseh želja naročnika.

Moderne kuhinje

 

Kakšna je pot do ideje za kuhinje po meri do montaže?

Navdih za notranjo opremo je danes zagotovo najlažje najti na spletu. Obstaja namreč ogromno spletnih strani, ki so posvečene prav opremljanju stanovanja. Ko ugotovite, katere ideje so vam najbolj všeč, pa je smiselno, da začnete s primerjavo različnih ponudnikov, ki vam lahko zagotovijo elemente, kot ste si jih zamislili. Pred samim nakupom in montažo pa je nato priporočljivih še nekaj dodatnih korakov. Izjemno koristno je, da se različne ideje za kuhinje po meri oz. konkretne postavitve testira s pomočjo 3D izrisa, ki je nedvomno eno najbolj praktičnih modernih pomagal pri opremljanju naših domov. Posledično si boste precej lažje predstavljali, kako bo postavitev videti v realnosti, v dejanskem prostoru, ki ga opremljate. Po potrebi so nato na podlagi 3D izrisa možni popravki. Končni rezultat bo posledično resnično vrhunsko pohištvo, ki se popolnoma prilega prostoru.

 

Moderne kuhinje možne v najrazličnejših velikostih, tudi kot blok kuhinje

To, kako velik prostor imate na razpolago, nima bistvenega vpliva na to, kako moderne kuhinje si lahko privoščite. Celo v najmanjših prostorih so možni izjemno moderni elementi, ki namesto občutka utesnjenosti pričarajo pridih luksuza. Tam, kjer smo zelo omejeni s prostorom, pridejo v poštev predvsem mini blok kuhinje, ki so dandanes dobavljive v izredno modernih barvah in dizajnih. Za moderne blok postavitve se je denimo smiselno odločiti v garsonjerah. Domiselne in moderne oblikovalske rešitve poskrbijo, da je celo miniaturna garsonjera, ki je primerna kvečjemu za bivanje ene osebe, videti kot prostorno, udobno in praktično bivališče, kjer imate na voljo vse, kar potrebujete za kakovostno bivanje. Poleg tega se moderne blok kuhinje velikokrat znajdejo v počitniških namestitvah,  npr. v obmorskih apartmajih, kjer se običajno ne lotevamo priprave pretirano kompleksnih obrokov, zato nekoliko manjša delovna površina, ki je značilna za blok izvedbe, povsem zadošča. Blok kuhinje pa so seveda pogosta izbira tudi na vikendih, kjer se večina ljudi prav tako omeji na nekoliko preprostejše obroke. Ena največjih prednosti moderne blok kuhinje je zagotovo ta, da vam čiščenje ne bo vzelo veliko časa in energije. Zahteve modernega časa narekujejo, da moramo biti še posebej racionalni pri porabi svojega časa in čim bolj omejiti tiste nepotrebne dejavnosti, ki nam kradejo dragocene minute ali celo ure. Manj čiščenja je zato za večino vsekakor dobra novica.

Izdelava kuhinj po naročilu

 

Za vas ustvarimo vrhunske kuhinje po meri, ki so tako lepe kot praktične

V podjetju GA+kuhinje smo strokovnjaki za moderne trende na področju notranje opreme, saj je to nujno, če želimo našim kupcem ponuditi tisto, kar iščejo. Velik del našega prodajnega programa zato predstavljajo izjemno moderne kuhinje, med katerimi je mogoče najti tudi praktične blok izvedbe za manjša stanovanja. Izdelava kuhinj po naročilu oziroma prilagoditev dimenzij se izvede, ko za vas pripravimo 3D-izris, saj želimo, da boste zares popolnoma zadovoljni s končno podobo. Izris je brezplačen, pripravimo pa ga v naših salonih ali pa kar na vašem domu, kjer si boste lahko obenem ogledali barvne vzorce v naravni svetlobi, kar poskrbi, da boste imeli mnogo boljšo predstavo glede tega, kakšna bo barva elementov po montaži. Ponosni smo, da svojim strankam ponujamo vrhunske moderne kuhinje poljubnih dimenzij in postavitev, vključno z blok izvedbo, ki odlično spajajo trpežnost materialov in moderno estetiko. Izdelava kuhinj po naročilu oz. predelava velikosti vedno poteka v tesnem sodelovanju s stranko, kar pomeni, da ni nevarnosti, da bi prišlo do odstopanj med tistim, kar želite, in končno različico elementov.

 

Izdelava kuhinj po naročilu dopolnjena s prodajo gospodinjskih aparatov

Tako moderne blok kuhinje kot tiste največjih dimenzij (in seveda vse »vmesne opcije«) je mogoče dopolniti s kakovostno belo tehniko, ki jo prav tako najdete v našem prodajnem programu. Z našo pomočjo je torej možno priti do moderne, kompletno opremljene vrhunske kuhinje po meri, ki bo takoj po montaži pripravljena na nemoteno uporabo, ne da bi morali gospodinjske aparati kupovati posebej. Za povrh pa vam za elemente in za gospodinjske aparate ponujamo dostopne cene in ugodne možnosti odplačevanja. Znesek nakupa je mogoče razdeliti na vse do 60 obrokov, pri čemer je obrestna mera skorajda zanemarljivo nizka. Pot do povsem nove opreme oziroma elementov, vključno z najnaprednejšo belo tehniko, je posledično precej enostavnejša, kot si morda predstavljate. Ni torej razloga, da ne bi že danes začeli z načrtovanjem prenove.