kuhinja z otokom maros
Kuhinja

Kuhinja z otokom visok sijaj je primerna za velike in majhne prostore

Kuhinjo z otokom visok sijaj lahko izbirate med klasičnimi ali modernimi modeli. Običajno so kuhinje z otokom visok sijaj izbira za velike prostore, je pa s pravim načrtovanjem in izdelavo mogoče kuhinjo z otokom visok sijaj postaviti tudi v majhnih prostorih. Otoki so zelo vsestranski saj lahko v njih vgradimo kuhalno ploščo in pečico, pomivalno korito, pomivalni stroj. Otok služi tudi kot površina za pripravo hrane ter prostor za shranjevanje raznih stvari. V otoku so ponavadi vgrajene omarice, police in predali, ki nudijo veliko dodatnega shranjevalnega prostora, ki ga ni nikoli preveč. Velikokrat služi tudi kot servirna površina, sploh v manjših prostorih kjer lahko nadomesti klasično jedilno mizo in stole. V tem primeru lahko ob otok postavite barske stole, ki zavzamejo najmanj prostora. Kuhinjo z otokom visok sijaj si lahko zamislite in sestavite sami, lahko pa vam z izdelavo izrisa pomagajo naši prodajalci. Vabimo vas, da obiščete enega od naših salonov in si ogledate razstavne eksponate, ki vas bodo prepričali o vrhunski kvaliteti naših kuhinj z otokom visok sijaj.

kuhinje z otokom visoki sijaj

Izdelava kuhinje z otokom po naročilu je smiselna za prostore z nestandardnimi merami

Kuhinje z otokom visok sijaj vam nudimo v tipskem sestavu ali pa vam jo izdelamo po naročilu. Če imate razpoložljivi prostor standardnih mer, lahko izbirate med različnimi vrstami tipskih modelov visok sijaj, ki so predstavljeni v naših katalogih. V primeru nestandardnih mer prostora ali pa vaših posebnih želj, vam izdelamo kuhinjo z otokom visok sijaj po naročilu. Z izdelavo po naročilu, se optimalno izkoristi ves razpoložljiv prostor, kar je zelo pomembno v majhnih prostorih. V mansardnih stanovanjih, so kuhinje z otokom visok sijaj izdelane po naročilu odlična rešitev, saj je delovni prostor omejen z nizkimi višinami sten. Otok, izdelan po naročilu postavimo tja, kjer stene dovoljujejo stojno višino, najboljši prostor za postavitev otoka pa je pod strešnim oknom, kjer izkoristimo vso dnevno svetlobo. Izgled vaše nove kuhinje z otokom visok sijaj priporočamo, da prilagodite izgledu ostalega pohištva v vašem domu. Ker je kuhinja postala osrednji prostor v današnjih domovih, je običajno povezana z dnevnim prostorom. Pri kuhinjah z otokom visok sijaj ravno otok postavlja neko namišljeno mejo med prostoroma, kar je še ena od njegovih funkcij. V nekaterih primerih, se kuhinja neopazno nadaljuje v dnevni prostor kar zahteva stilsko in barvno ujemanje pohištva za lep celosten izgled prostora.

kuhinja z otokom maros

Za izdelavo kuhinje z otokom visok sijaj se uporabljajo najboljši materiali

Izdelava naših modernih kuhinj z otokom poteka v Italiji. Uporabljajo se napredni stroji in zanesljivi tehnološki procesi, da se izdelajo kuhinje z otokom najvišje kvalitete. Pri izdelavi kuhinj z otokom visok sijaj se uporabljajo najboljši trajnostni materiali in energija, ki se pridobiva iz obnovljivih virov. Izdelava naših modernih kuhinj z otokom je ekološka. Pri izdelavi sodelujejo tudi priznani oblikovalci, ki dajejo našim kuhinjam z otokom prav poseben pečat. Določeni deli kuhinj z otokom visok sijaj so izdelani ročno, kar pomeni da so unikatni. Že med samo izdelavo gre kuhinja visok sijaj skozi veliko kontrolnih pregledov, da se zagotavlja visoka kvaliteta pri vseh postopkih izdelave. Fronte kuhinj visok sijaj so največkrat izdelane iz MDF plošč, ki so lakirane in polirane do visokega sijaja ali pa so oplemenitene z melaminom. Kuhinje z otokom v visokem sijaju se zelo dobro kombinirajo z materiali kot sta inox in steklo. Pri izdelavi po naročilu kuhinje z otokom visok sijaj lahko izbirate med veliko modernimi funkcijami, ki olajšajo pripravo hrane oziroma izboljšujejo funkcionalnost le te. Ena od teh je samodejno mehko zapiranje predalov, ki je zelo praktična.

Kuhinje z otokom visok sijaj vam izdelamo v modernih barvah po RAL lestvici

Kuhinje visok sijaj dajejo prostoru zelo moderen izgled. Izdelujemo jih v mnogih različnih barvah, tako da boste zagotovo našli takšno, ki vam bo všeč. Trenutno je moderna barva kuhinje bela, ki ima minimalističen izgled. Moderna kuhinja visok sijaj v beli barvi je zelo preprosta za čiščenje, saj jo je potrebno samo obrisati z vlažno krpo, da se ji povrne sijaj. Izdelavo kuhinje z otokom v svetlih barvah priporočamo za manjše prostore, saj jih optično povečajo. Svetle barve pohištva izberemo tudi za prostore, ki nimajo zadostne svetlobe. Izdelavo temnih kuhinj priporočamo za velike prostore in prostore, kjer ni pomanjkanja svetlobe. Pri modernih kuhinjah z otokom, ki so narejene po naročilu, lahko kombinirate tudi več različnih barv in si tako popestrite vaš prostor z edinstveno izvedbo. Na razpolago so vam vse barve po RAL lestvici. Pri kombiniranju barv in same postavitve kuhinje z otokom, vam lahko pomagajo naši prijazni prodajalci v salonih, kjer vam računalniško izrišejo postavitev elementov. Tako najlažje vidite kako bi vaša moderna kuhinja z otokom izgledala. Zamislite si lahko več različic in si po izdelanem računalniškem izrisu izberete opcijo, ki vam je najbolj všeč. Pri izrisu sestava lahko dodamo tudi gospodinjske aparate, ki jih želite imeti. Na ta način najdemo optimalne postavitve aparatov in barve, ki se najbolj skladajo z elementi. Ko se dokončno odločite za novo kuhinjo z otokom, se izdela izračun. Potem sledi še vaša potrditev in kuhinja z otokom se začne izdelovati. Naši dobavitelji vam jo izdelajo v najkrajšem možnem času, mi pa vam jo dostavimo in zmontiramo.