Ograje

Kovinske ograje – kakovostne kovinske konstrukcije po ugodni ceni

Kovinske konstrukcije

Kovinske ograje so primerne tako za zunanjo kot za notranjo uporabo. Notranjemu stopnišču dajejo poseben pridih elegance, zlasti v kombinaciji z lesom. Kot zunanje ograje pa so še posebej priljubljene na dvorišču in vrtu, kjer poleg varnosti vaši hiši dodajo tudi dekorativno noto. Po zaslugi antikorozijske zaščite z vročim cinkanjem je kovinska ograja odporna tudi proti vremenskim vplivom, rji in mehanski obrabi. Prednost kovinske konstrukcije pa je tudi izredno enostavno vzdrževanje, zlasti kadar gre za dekorativne in že barvane kovinske ograje, saj boste z njimi prihranili čas, ki bi ga sicer morali nameniti odstranjevanju rje in stare barve ter nanašanju nove.

V podjetju Hifa izdelujemo kakovostne in cenovno ugodne kovinske konstrukcije, ki jih vedno izdelamo v skladu z vašimi željami, a tudi po priporočilih stroke. Po naročilu izdelujemo kovinska ostrešja, ojačitve ostrešij pri prenovah, nadstreške, razne jeklene nosilce ter seveda zunanje in notranje kovinske ograje, ki jih je mogoče naročiti v najrazličnejših oblikah, dimenzijah in barvah. Po ugodnih cenah so na voljo tudi inox ograje, ograje iz nerjavečega jekla, ki po zaslugi svojih odličnih lastnosti uspešno kljubujejo vremenskim vplivom.

Kovinske konstrukcije – bogato okrašene kovinske ograje dajejo poseben pečat

Medtem ko so ograje iz nerjavečega jekla moderne ter čistih in preprostih linij, so kovinske ograje po zaslugi prilagodljivosti materiala lahko tudi zelo bogato okrašene. V primerjavi z ostalimi ograjami (les, panel, mreža) so ograje iz kovine bolj stabilne in močnejše, predvsem pa so bolj prilagodljive. Kovina je namreč material, ki ga je mogoče rezati, stiskati, upogibati in vrezovati, kar omogoča izdelavo prilagojenih unikatnih izdelkov. Bogato okrašene kovinske ograje bodo kot poseben arhitekturni dodatek na poseben in eleganten način popestrile vsako dvorišče ali teraso, pa tudi balkon.

Inox ograje – moderne in vedno kot nove

Inox ograje iz visokokakovostnega jekla so moderne, elegantne in prijetne na oko. Zaradi neobčutljivosti na vremenske vplive se odlično obnesejo kot zunanje ograje. Po zaslugi svojega videza se odlično podajo tako k novogradnjam kot k starejšim objektom. Zlasti starejše hiše bodo z inox ograjami pridobile pridih modernosti.

Po kakovostne konstrukcije in inox ograje v Hifa d.o.o.

Vabljeni!