Kuhinja

Klasične kuhinje

Klasične kuhinje – izdelava kuhinj po meri naročnikov

Klasične kuhinje navadno razumemo kot nasprotje sodobnim, modernim kuhinjam, kot so moderne kuhinje z otokom ali izrazitih barv. Na tem področju lahko ločujemo dve vrsti kuhinj:

  • klasične kuhinje z rustikalnim pridihom
  • kuhinje (fronte), ki po videzu ne sledijo pretirano modnim trendom in ostajajo enake že vrsto let

Prve se skušajo po videzu čim bolj približati starim kmečkim kuhinjam iz masivnega lesa z različnimi ‘klasičnimi’ dodatki. Druge kuhinjske fronte ostajajo večinoma v okviru klasike s tem, da po ničemer preveč ne izstopajo in so bolj umirjene narave. V podjetju Mizarstvo Avbelj je izdelava kuhinj po meri naša osnovna dejavnost, po vaših željah pa vam izdelamo tudi vgradne garderobne omare, dnevne sobe, spalnice, otroške in mladinske sobe ter še marsikaj.

Klasične kuhinje po meriKlasične kuhinje v rustikalnem slogu

Rustikalni oziroma podeželski slog je spet izjemno priljubljen, tudi pri mladih. Veliko ljudi si ne samo na podeželju želi klasične kuhinje, ki bi bila videti kot da je v njej kuhala njihova babica. Izdelava kuhinj po meri vam to omogoča. V Mizarstvu Avbelj vam bomo predstavili različne tovrstne kuhinje. Fronte si bo ste lahko izbrali med različnimi možnostmi, okovje in druge elemente, ki so pomembni za sodobno funkcionalnost pohištva pa vam lahko namestimo po zadnjih trendih. Tako boste dobili videz babičine kuhinjske fronte, ki pa ne bo imela nobenih pomanjkljivosti, ki so značilne za stare kuhinje. Lahko se odločite tudi za kombinacijo moderne kuhinje z otokom, ki pa je klasičnega videza.

Izdelava kuhinj po meri

Prednosti moderne ali klasične kuhinje, ki je narejena po meri uporabnika, najbrž ni treba posebej omenjati, saj je jasno, da se takšne kuhinje in fronte popolnoma prilagodijo naročniku in prostoru. Tako kot na primer vgradne garderobne omare se takšna kuhinja izdela glede na mere prostora, tako da je prostor povsem izkoriščen. Izdelava kuhinj po meri se začne z natančno izmero, potem vam glede na vaše želje izdelamo izris kuhinje, se posvetujemo in po potrebi dodamo popravke, nato pa se po potrditvi z vaše strani lotimo izdelave vaše nove klasične kuhinje.