Kuhinja

Izdelava ugodne kuhinje

Izdelava kuhinje po meri – ugodne kuhinje po naročilu

Izdelava kuhinje v podjetju Mizarstvo Avbelj temelji predvsem na naslednjem prepričanju: kakovostni materiali, izdelava in strokovna montaža pohištva po meri zagotavlja zadovoljstvo naročnika in izvajalca. Vi se odločite za obliko, barve kuhinj, postavitev elementov, mi pa vam izdelamo omare po naročilu. Ker pri nas izdelava kuhinje poteka z najsodobnejšimi programi in stroji, vam lahko zagotovimo kakovostne izdelke, cenovno ugodne kuhinje in hitrejšo izdelavo. Barve kuhinj ali omare za dnevno sobo lahko izbirate med tako rekoč neštetimi vzorci, pri čemer vam lahko naši sodelavci pomagajo s svojim strokovnim znanjem.

Barve kuhinj – pestra izbira raznovrstnih kombinacij

Izdelava kuhinje temelji na vaših željah. Zanimivo je, da se pri odločanju za pohištvo večina najprej opredeli glede barve kuhinj, šele nato se začnemo pogovarjati o obliki in kombinacijah elementov. V podjetju Mizarstvo Avbelj vam nudimo pestro paleto barv in oblik, ugodne kuhinje so vam na voljo v različnih izvedbah. Pri izbiri barve je seveda treba nekoliko upoštevati tudi tla, stene in morebitno drugo pohištvo, sploh če gre za skupen dnevni prostor. V vsakem primeru pa je bistveno, da barva odgovarja uporabniku. Izdelava kuhinje se povsem prilagodi željam kupca, lahko pa vam seveda ponudimo svoje mnenje, če si boste želeli nasveta.

Moderne kuhinje po meri strankeIzdelava kuhinje z garancijo

Ugodne kuhinje niso vedno tudi najboljše, pri nas v Mizarstvu Avbelj pa smo tako prepričani v svoje izdelke, da vam nudimo 5-letno garancijo na funkcionalnost kuhinj. Barve kuhinj, omare po naročilu, omare za dnevno sobo, spalnice in drugega pohištva prepuščamo vam, naša naloga pa je, da vam ponudimo kakovostne materiale, izdelavo in montažo. Pri nas so ugodne kuhinje tudi kakovostne. Izdelava kuhinj in drugega pohištva po meri je namreč nenehno v koraku s časom, ne glede na to, ali vam je bolj všeč klasično ali moderno pohištvo. V vsakem primeru vam zagotavljamo kakovostne materiale in storitev.