Keramične ploščice dimenzije
Keramika

Keramične ploščice dimenzije

Keramične ploščice – dimenzije ploščic za vsak prostor

Podjetje Kersan se že več kot 25 let uspešno ukvarja s prodajo keramičnih ploščic različnih dimenzij. Sedež podjetja in prodajni salon se nahajata v Trzinu, kjer si lahko na enem mestu ogledate bogato ponudbo vrhunskih, a poceni keramičnih ploščic, mozaikov, sanitarne keramike, kopalniškega pohištva, sanitarne armature in dodatkov svetovno priznanih proizvajalcev.
Keramične ploščice dimenzijePosebej ponosni smo na raznovrstno ponudbo poceni keramičnih ploščic (dimenzije se prilagajajo vsem prostorom in željam). Tako boste v salonu našli ploščice za balkone, talne in stenske kuhinjske keramične ploščice, nedrseče ploščice za zunanje prostore, keramične ploščice v imitaciji lesa, kopalniške ploščice in ostale keramične ploščice. Dimenzije keramičnih ploščic so običajno stvar osebnih preferenc. Dandanes je na splošno večje povpraševanje po večjih ploščicah z manj izrazitim vzorcem, še posebej takrat, ko gre za talne ploščice. Ploščice lahko prostor vizualno zmanjšajo ali povečajo, pomembno pa je, da se stilno ujemajo s preostalo opremo v prostoru. Prav zato velja premisliti o ustreznih dimenzijah keramičnih ploščic, pa tudi barvah in vzorcih na njih. Za lažjo predstavljivost končnega videza keramičnih ploščic (dimenzije, vpadljivost vzorca, …) vam pri podjetju Kersan nudimo možnost 3D izrisa vzorca, ki vam bo bistveno olajšal izbiro. Z veseljem vam pomagamo pri izbiri pravih keramičnih ploščic (dimenzije, barve in vzorci, ki ustrezajo vašemu prostoru).

 

 

Poceni keramične ploščice

Vsem keramičnim ploščicam v naši ponudbi je skupno, da gre za kakovostne, a poceni keramične ploščice. To pomeni, da pri nas dobite za nizko ceno odlične keramične ploščice, ki združujejo odpornost, funkcionalnost in estetiko. Poceni keramične ploščice se lahko zunanje ali notranje, talne ali stenske, enobarvne ali z vzorcem.

 

 

Kuhinjske ploščice

Kuhinjske ploščice so zaradi narave dela v kuhinji izpostavljene vlagi, vročini in umazaniji, zato morajo biti še posebej odporne, hkrati pa morajo omogočati enostavno čiščenje. Čudovite notranje kuhinjske ploščice lahko uporabite v klasični kuhinji, odpornejše zunanje kuhinjske ploščice pa lahko služijo za obložitev vrtne kuhinje, saj ne drsijo, so odporne na vremenske nevšečnosti in tudi mehanske obremenitve. Za naše kupce redno pripravljamo akcije kuhinjskih ploščic, kjer že tako nizke cene ploščic še dodatno znižamo.