Vzmetnice

Jogi ležišča | Jogi za odraslo in otroško posteljo

V podjetju Slovenska postelja vam nudimo jogi ležišča različnih velikosti in z različnimi polnili. S tem smo poskrbeli, da boste zanesljivo naši vaš idealen jogi. Cena jogi ležišča je odvisna od njegove velikosti in materialov, iz katerih je izdelano. Za čisto vsa, pa naj bodo to otroški jogiji ali jogi ležišča za večje postelje, pa lahko zatrdimo, da so izdelana iz najbolj kakovostnih materialov, ki vas bodo zanesljivo zazibali v trden spanec. Zagotovilo zanj so vrhunski materiali in kvalitetna izdelava. Oglasite se v naših prodajnih centrih po vsej Sloveniji in se z vašimi željami obrnite na naše prodajalce.

Jogi ležišča

Za različne spalne navade so vam na voljo jogi ležišča z različnimi polnili

Slovenska postelja je blagovna znamka, ki svojim strankam ponuja kakovosten spanec. Omogočajo ga kakovostna jogi ležišča za odrasle in otroški jogiji različnih velikosti in materialov. Na voljo so vam jogi ležišča ali postelja iz naravnih materialov, kot so kokosova vlakna ali volna, lahko se odločite za jogi za otroško posteljo iz lateksa, ki je antistatičen in antibakterijski, obenem pa preprečuje razvoj pršic. Če so vam bolj všeč jogi ležišča z vzmetmi, imamo na voljo takšne z žepkastimi, Bonell in šlarafijskimi vzmetmi. Lahko pa naročite tudi ležišča iz spominske pene za tiste, ki v postelji preživijo več časa. Potrebujete kakovosten jogi? Cena v naših trgovinah je nadvse ugodna.

Otroški jogi

Otroški jogiji za manjše postelje

Tudi jogi ležišča za otroške postelje moramo skrbno izbrati, saj se otroci šele razvijajo in je dober spanec zanje izjemno pomemben. Poleg tega jim neustrezno jogi ležišče lahko naredi veliko škode. Jogi postelja je primerna za otroke vseh starosti, paziti pa morate, da je jogi ležišče po trdoti primerno za vašega otroka. Naši strokovnjaki vam bodo ustrezno svetovali, tako da bo jogi ležišče kar najbolj primerno za vašega malčka. Tudi zanje imamo namreč na voljo kar nekaj modelov. Vsi so izdelani iz otroku in okolju prijaznih materialov, za dodatno zaščito pa lahko posteljico opremite še z nepremočljivo rjuho ali podlogo.