Ograje

Izris kuhinje za najboljšo uporabo in funkcionalnost prostora

Izris kuhinje zagotavlja začetno osnovanje prostorske postavitve. Usklajuje vsakodnevno praktičnost in osebni okus stranke. Pri GA+ Kuhinje izvajajo brezplačni strokovni izris kuhinje, ki je neobvezujoč. Po želji stranke je izris mogoče izvesti na domu stranke, ne glede na njihovo lokacijo v Sloveniji. 3D program za risanje je mogoče uporabiti za vsak tip prostora in najrazličnejša pričakovanja stranke. Omogoča poigravanje in primerjavo med različnimi idejami za kuhinje. Priljubljena oblikovna sloga sta klasični in sodobni stil. S 3D izrisom kuhinje po meri je mogoče brez težav kombinirati elemente oziroma pridih obeh. Rustikalno toplino lesa lahko dopolnimo s privlačnimi, inovativnimi svetili. Nasprotno lahko moderno minimalistično kuhinjo obarvamo s čarobnostjo nežnega, domačega vzorca. Izbire je neskončno veliko. Da bi bil proces vgradnje nove kuhinje časovno lažje znosen za celo družino, so strankam na voljo izobraženi strokovnjaki pri GA+ Kuhinje, ki z veseljem priskočijo na pomoč.

3d izris kuhinje po meri

Kotne kuhinje – praktična in privlačna prostorska postavitev

Kotne kuhinje so izjemno praktične, saj je kotno kuhinjo mogoče vgraditi v skoraj vsak prostor, ne glede na njegove posebnosti. Postavitev elementov je zasnovana v obliki črke L. Oblika je preprosta in glede na velikost prostora dopušča dovolj prostora za gibanje ali mesto za postavitev kuhinjske mize. 3D izris kuhinje po meri je odličen za kotne vgradnje. Dolžino in širino zasnove je mogoče prilagajati in izpopolniti glede na meritve prostora. Oba kraka sta si lahko skladna, če prostor to dopušča. Zelo priljubljena pa je tudi zasnova z enim mnogo daljšim krakom in enim krajšim krakom. Neravnovesna razdelitev doda nekakšno razgibanost prostoru in je praktična za dolge, ozke kuhinje.

3D program za risanje kuhinj dopusti poigravanje z različnimi idejami

Oblikovanje različnih idej je najlažje s 3D programom za risanje kuhinj. Ustvariti je mogoče kakršenkoli načrt. Dopuščena je popolna svoboda domišljije. Stranka se lahko odloči preizkusiti izgled kuhinje, za katero se drugače morda nikoli ne bi upala odločiti. Predhodni izris kuhinje olajša načrtovanje in strankam omogoča vpogled v zaključni izgled projekta. S 3D programom za risanje kuhinje stranka jasnio in pregledno vidi načrt prostora. Odločitev katere elemente obdržati in katere spremeniti je veliko lažja in manj stresna.  S pomočjo strokovnjaka je mogoče določiti katera postavitev deluje v določenem prostoru in katera ne. Postavitev vodnih inštalacij in električnih priključkov  je velikega pomena pri načrtovanju, če si stranka ne želi nakopati dodatnih stroškov. Različna smer odpiranju oken ali vrat vpliva na meritve zaključnih pohištvenih elementov. Izjemnega pomena je prav tako naravna sončna svetloba. Najbolj uporabljena področja kuhinjskega prostora je smiselno zasnovati v najbolje osvetljenem predelu oz. v dosegu sončne svetlobe.

kotne kuhinje po meri ga kuhinje

3D izris kuhinje nudi boljšo predstavo o končnem izgledu kuhinje

Ideja za kuhinjo se lahko porodi kjerkoli. Da bi se lahko o njej posvetovali in odločitev tehtno premislili je z najsodobnejšo opremo opravljen 3D izris kuhinje. Na njem je poleg postavitve razviden grafični vzorec, barvni odtenek in druge podobne odločitve. Te morda sprva ne izgledajo tako pomembne kot izbira pohištvene opreme in postavitve, vendar so prav elementi ključni za dokončni izgled prostora. Izbira barve lahko vpliva na počutje. Odločitev za svetila in za njihovo razporeditev po sobi je prav tako ključna za kasnejše doživljanje prostora. Prostori, ki so boljše osvetljeni s toplimi barvami prostoru podajajo občutek domačnosti. Ne glede ali se stranka odloči za kotno kuhinjo ali kuhinjo z otokom, poskrbeti je potrebno tudi za zunanji izgled omaric in pulta. Na voljo so mat, pol-mat in sijoče površine.

Ideje za kuhinje v elegantnem, sodobnem slogu z inovativnimi elementi

Klasične kuhinje podajo domu prijeten, topel pridih. Pohištveni elementi so povprečno kreirani iz lesa, ki v kuhinjo vlije občutek domačnosti. Topli barvni odtenki in svetle, rumene luči občutek rustikalnosti le še obogatijo. Istočasno je mogoče v industriji videti opazen premik k modernejšim stilističnim slogom. Privlačna funkcionalnost in preprostost prostora sta aktualni že dolga leta in le še pridobivata na popularnosti. Sodobna kuhinja naj bi odražala današnji hiter življenjski slog in razgibanost mednarodne kulture. Mnoge stranke se najraje odločijo za prijetno krem ali bero barvo pohištva, za pogumnejše pa je na voljo čedanje več izbire. Zadnja leta sta bili med manj varnimi barvnimi odločitvami priljubljeni tako modra kot rdeča. Netradicionalna, pogumna odločitev obljublja, da bo prenovljena kuhinja izstopala iz množice.

Steklo je priljubljen in praktičen element sodobne kuhinje. Zagotavlja privlačen izgled. Stranka si lahko izbere najrazličnejše vzorce in presojnost, pa tudi debelino steklene plošče. Na voljo so obarvano steklo in zanimivi lepotilni elementi, ki jih je mogoče vdelati v stekleno ploščo. V ponudbi GA+ Kuhinj najdemo večbarvne steklene vzorce, prav tako se vsako leto veča zahteva po steklenih ploščah poslikanih ali interno obdelanih z grafičnimi vzorci. V steklo je mogoče vdelati celo izbrane družinske fotografije. Stranke se lahko odločijo za preprost, klasičen izgled ali njegovo čisto nasprotje. Steklo ni le cenovno ugodno, temveč je izjemno praktično za čiščenje. Umazanijo, maščobe ali olja je s steklene površine lažje zdrgniti kot od kjerkoli drugod. Steklo prav tako ne zahteva veliko vloženega truda za vzdrževanje.