Izdelava lesenih oken različnih dimenzij
Okna

Izdelava lesenih oken

Izdelava in cena lesenih oken, ki ščitijo pred zunanjostjo in osvetljujejo notranjost

Izdelava lesenih oken podjetja Okna Kli Logatec je usmerjena h kar največjemu zadovoljstvu naših strank. Naši izdelki ustrezajo vsem evropskim standardom, so sodobno oblikovani in obdelani z najkvalitetnejšimi materiali, ki zagotavljajo trajnost in poceni vzdrževanje. Vrhunska lesena okna z roletami omogočajo zaščito pred hrupom in odlično toplotno izolacijo, saj ima les najmanjšo toplotno prehodnost izmed vseh materialov.

 

Cena lesenih oken klasične dimenzije

Izdelava lesenih oken različnih dimenzijIzdelava lesenih oken poteka iz lepljenih nosilcev, s čimer preprečimo krivljenje ali povešanje lesa. Za pridobivanje in obdelavo lesa je potrebna bistveno manjša količina energije kot za PVC ali aluminij, zaradi česar je les okolju prijazen material. Ker povzroča manjšo raven izpusta CO2 v okolje, so kupcem lesenih oken na voljo nepovratne finančne spodbude za nove naložbe rabe obnovljivih virov energije. To pomeni, da za lesena okna lahko prejmete subvencijo eko sklada, zaradi česar je cena lesenih oken občutno nižja. Lesena okna tako dobite ugodno, pri čemer izdelava lesenih oken poteka po vaših željah in smernicah. Izbirate lahko različne dimenzije oken, pri čemer smo vam v našem salonu z veseljem na voljo za svetovanje in krešanje novih idej.

 

Lesena okna dimenzije po vaših željah

Cena lesenih oken je odvisna od dimenzije in izbire dodatkov za varnejšo in udobnejšo uporabo oken, od senčil pa do izbire okovja, kljuk in stekla. V vsakem primeru velja, da so Okna Kli Logatec sinonim za tradicijo in kvaliteto, saj se je naša proizvodnja zagnala že pred 60 leti. V tem obdobju smo pridobili neprecenljive izkušnje in znanja, ki ju danes z veseljem vlagamo nazaj v izdelavo lesenih oken vrhunske kvalitete. Lesena okna z roletami vam izdelamo ugodno, pri čemer sta čas in cena izdelave lesenih oken odvisna od dodatkov in dimenzije lesenega okna, ki ga izberete. Če si želite kakovostnega lesenega okna vrhunske slovenske kvalitete, za izdelavo lesenih oken izberite podjetje s tradicijo, Okna Klli Logatec.